Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Division 2, Cross-Play Desteği ile Stadia'ya Geliyor

 
Yayıncılığını Ubisoft'un yaptığı, geliştiriciliğini ise Massive Entertainment'ın yaptığı The Division serisinin ikinci oyunu The Division 2, cross-play desteği ile Stadia'ya geliyor. 
 
Şubat 2019'da diğer platformlar için çıkan The Division 2; cross-play desteği ile yani, diğer platformlardaki The Division 2 sahipleri ile birlikte oynama desteği ile 17 Mart'ta Stadia için yayınlanacak. Borderlands 3'ün Aralık ayında Stadia'ya gelmesinden bu zamana, The Division 2'nin Stadia'ya gelen en büyük oyun olduğunu söyleyebiliriz.
 
Ayrıca daha bugün yayınlanan The Division 2'nin eklenti paketi Warlords of New York da erişilebilir olacak. Oyuncular, Stadia'da Uplay'e bağlanmak zorunda kalacaklar ki cross-play desteğinden yararlanabilsinler.
 
The Division 2; PlayStation 4, Xbox One ve PC için erişilebilir durumda. Eklenti paketine dair detaylara buradan ulaşabilirsiniz.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer Tom Clancy’s The Division Tom Clancy’s The Division 2 Ubisoft Massive Entertainment
Spellbreak'in Kapalı Betası PC'de ve PlayStation 4'te Başladı Günün Haberleri (3 Mart)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy’s The Division 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız