Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, The Division Heartland'ın Yakında Geleceğini Doğruladı

 
 
Ubisoft, Tom Clancy's The Division Heartland hakkında yeni detayları sundu ve yakında çıkış yapacağını doğruladı. İlk olarak Mayıs 2021'de duyurulan The Division Heartland,  PC, PlayStation ve Xbox konsollarında yayınlanacak.
 
Ubisoft Store'da yeni yayınlanan oyun sayfasına göre The Division Heartland, Ubisoft Montreal tarafından geliştiriliyor ve yakında geleceği belirtiliyor. Tom Clancy's The Division Heartland, küçük bir Orta Amerika kasabasında geçiyor ve oynaması ücretsiz bir hayatta kalma aksiyon çok oyunculu nişancı oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
 
Oyunun ilk duyurusundan kısa bir süre sonra 20 dakikadan fazla bir oynanışı videosu sızdırıldı. Bu oynanış videosunda Storm adlı 45 oyunculu bir PvE PvP modu ve Expedition adlı bir PvE modu ortaya çıktı. Her iki mod da artık oyunun ürün sayfası aracılığıyla onaylandı ve doğrulandı. Yani bu iki mod oyunda yer alacak.
 
Tom Clancy's The Division Heartland hakkında yeni detayların 10 Eylül'de gerçekleştirilecek olan etkinlikte geleceği bildiriliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Tom Clancy’s The Division Tom Clancy’s The Division 2 Ubisoft Massive Entertainment
Hogwarts Legacy'de Spor Oyunu Quidditch Yer Alacak mı? Ubisoft Forward'da Assassin's Creed, Skull & Bones ve Dahası Yer Alacak

BSC Misafiri

5.9.2022 21:19:10

0
division 2yi artık beleş yapma vakti gelmedi mi !
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy’s The Division 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız