Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, The Division 2'nin yeni içerik yol haritasını açıkladı

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan nişancı aksiyon macera oyunu Tom Clancy’s The Division 2 için içerik yol haritası açıklandı. Bu kapsamda oyuna dönem dönem yeni güncellemeler ile beraber çeşitli içerikler dahil olacak ve bu içerikleri de oyuncular deneyimleyebilecek. Şimdi ise hangi içeriklerin oyunculara sunulacağı belirlendi.
 
The Division 2'nin yeni içerik yol haritası belli oldu
 
 
 
The Division 2 oyunculara sezonluk yeni içerikler sunacak ve Broken Wings adlı ilk sezon Haziran ayında başlayacak. Bu sezon Descent adlı yeni bir rogue-lite oyun moduna sahip olacak. 2. Sezon "Puppeteers", oyuncuları yeni düşmanlarla karşı karşıya bırakacak ve bu düşmanları alt etmek için Meret Malikanesine gideceğiz.
 
3. Sezon Vanguard'da oyuncular Aaron Keener hakkında yeni keşiflere dalış yapacak ve onun New York'a döndüğünü görecek. 4. Sezon Black Diamond ise yeni bölgeleri, yeni ana görevleri ve tamamen yeni bir oyun sonu içeriğini bünyesinde barındıran bir DLC'yi oyunculara sunacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Tom Clancy’s The Division Tom Clancy’s The Division 2 Ubisoft Massive Entertainment
Macera oyunu Mineko's Night Market 26 Eylül'de geliyor Epic Games'in bu haftaki ücretsiz iki oyununu kütüphanenize eklemeyi unutmayın!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.4.2023 21:08:52

0
Division eğer ubisoftun elin de değilde bakın ortalama diyorum ortalama başka bir firmanın elinde olsaydı türünün açık ara en iyisi olurdu adamlat division 1 gibi bir oyunu öldürdü o atmosferden saçma sapan bir atmosferi olan division 2 yi çıkardılar hadi bu oyu bile iyiydi oyunun yüzüne bakmadılar ne olduysa şimdide canlandırmaya çalışıyorlar looter shooter bir oyun yapıyorsan oyunu bol bol beslemen gerekir adamlar 2 yıldır oralı değildi 2 yılın sonunda ölü oyunu canlandırmaya çalıştırıp bir de free to playini yapıyorlar ubisoftun bir bakkal dükkanından daha amatör bir şirket olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.

BSC Misafiri

24.4.2023 10:10:55

0
Ulan oyuna 2 yıl boyunca yüzüne bile bakmadılar, şimdi yeni Division oyunları çıkarıyorlar diye Division Day yapıp tekrardan canlandırmaya çalışıyorlar. Oysaki Ubisoft maymun iştahlı gibi aynı anda bir çok oyun geliştirmeye çalışıp eline yüzüne bulaştırdı, sonrasında geliştirme aşamasındaki oyunlarını iptal ederek Division 2'yi kendileri öldürdüler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tom Clancy’s The Division 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız