Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spellbreak'in Kapalı Betası PC'de ve PlayStation 4'te Başladı

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Proletariat'ın yaptığı, büyü savaşlarının olduğu yeni battle royale oyunu Spellbreak, PlayStation 4 ve PC(Epic Games) üzerinden kapalı betası başladı.
 
Spellbreak, büyü savaşlarının olduğu bir battle royale oyunu. Oyunda 6 farklı sınıf bulunuyor: Toxicologist, Conduit, Stoneshaper, Tempest, Pyromancer ve Frostborn. Oyunun net bir çıkış tarihi belli değil ancak bu yıl içerisinde çıkması bekleniyor.
 
Oyunu şu anda satın alarak hem geliştiricilere destekte bulunabilirsiniz, hem de kapalı betaya katılabilirsiniz. Kısacası kapalı betaya sadece, oyunu satın alanlar katılabiliyor. Buraya tıklayarak Epic Games sayfasına, buraya tıklayarak da PlayStation Mağazası'na ulaşabilirsiniz.
 
Oyunun Epic Games üzerinde bulunan kısa tanıtım yazısı ise şöyle:
 
Spellbreak, epik büyü savaşlarına sahip yeni bir battle royale RYO. Hayatta kalma arayışınızda muhteşem büyü kombinasyonları ve stratejik yapılar oluşturun.

Spellbreak Kapalı Beta'da! Bu da, oyunu bilfiil geliştirmeye devam ediyoruz demek. Yeni içerik, dengelemeler, hata düzeltmeleri ve dahası sık sık oyuna eklenirken oyunu olabileceği en iyi hale getirebilmek için yardımınızı istiyoruz!
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Spellbreak Proletariat battle royale rol yapma oyunu PS4 PC
Rainbow Six Siege Bu Hafta Oynaması Ücretsiz The Division 2, Cross-Play Desteği ile Stadia'ya Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spellbreak
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız