Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spellbreak Xbox One ve Switch'e de Gelecek

 
Geliştirici Proletariat, battle royale rol yapma oyunu Spellbreak'in Xbox One ve Switch'e de geleceğini duyurdu.

Oyun şu anda PlayStation 4 ve PC'de kapalı betada.

Oyun hakkında:
 

Bu destansı fantastik aksiyon battle royale'de güçlü bir savaş büyücüsü olarak sınıfınızı seçin, muhteşem büyüler yapın ve düşmanlarınızı alt edin.
 
Gizemli Hollow Lands'de geçen Spellbreak, düzinelerce çevrimiçi arkadaşınızla atılacağınız, dur durak bilmeyen bir hayatta kalma mücadelesinin yanı sıra derin bir eşya ve sınıf sisteminin inceliklerini içeriyor.
 
İster ikili silah eldiveniyle devasa yıldırım ve ateş topları oluşturun ister gölgelerden yürümek ve aksiyona doğru uçmak için güçlü hareket rünlerini kullanın, savaş sırasında sahip olduğunuz seçimler zaferin anahtarıdır. Geniş ve sürekli güncellenen sürprizlerle dolu bu dünyada, çeşitli modlarda geliştirdiklerinizi senkronize edin ve düşmanlarınızı yerle bir edin. 


Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Spellbreak Proletariat battle royale rol yapma oyunu PS4 PC
Cyberpunk TPS Oyunu Foreclosed PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu Samurai Jack: Battle Through Time Sekiz Dakikalık Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spellbreak
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız