Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oynaması Ücretsiz Spellbreak Önümüzdeki Hafta Çıkıyor

 
Geliştirici Proletariat, oynaması ücretsiz fantastik battle royale oyunu Spellbreak'in 3 Eylül'de çıkış yapacağını duyurdu.

PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Epic Games Store için çıkacak ve tüm platformlardaki oyuncular oyunu beraber oynayabilecek.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Bu destansı fantastik aksiyon battle royale'de güçlü bir savaş büyücüsü olarak sınıfınızı seçin, muhteşem büyüler yapın ve düşmanlarınızı alt edin.

Gizemli Hollow Lands'de geçen Spellbreak, düzinelerce çevrimiçi arkadaşınızla atılacağınız, dur durak bilmeyen bir hayatta kalma mücadelesinin yanı sıra derin bir eşya ve sınıf sisteminin inceliklerini içeriyor.

İster ikili silah eldiveniyle devasa yıldırım ve ateş topları oluşturun ister gölgelerden yürümek ve aksiyona doğru uçmak için güçlü hareket rünlerini kullanın, savaş sırasında sahip olduğunuz seçimler zaferin anahtarıdır. Geniş ve sürekli güncellenen sürprizlerle dolu bu dünyada, çeşitli modlarda geliştirdiklerinizi senkronize edin ve düşmanlarınızı yerle bir edin.

Sınıfınızı seçin
Alev duvarı oluşturan Pyromancer, yıldırım fırtınasını kontrol eden Conduit ve buz kullanan Frostborn gibi altı farklı sınıfla rakiplerinizi alt edin.

Oyun tarzınızı kişiselleştirin
Yeteneklerinizi seçin ve oyun oynama şeklinizi tamamlayacak şekilde düzinelerce büyüler, büyücüler, rünler ve eşyaları karıştırın ve eşleştirin.

En iyilerle savaşın
Battle Royale ve Clash gibi çeşitli oyun modlarında dünyanın dört bir yanındaki çevrimiçi arkadaşlarınızla oynayın.

Efsanenin derinlerine dalın
Fısıldayan bozkırlardan derin çam ormanlarına ve kurak çöl şehirlerine kadar çeşitli ortamların bulunduğu büyülü dünya Hollow Lands'in sırlarını keşfedin.

 
Sinematik çıkış fragmanı:

Bu haberin bağlantısı
URL
Spellbreak Proletariat battle royale rol yapma oyunu PS4 PC
Respawn'ın VR Oyunu Medal of Honor: Above and Beyond için Yeni Fragman Yayınlandı Turrican Anthology Vol. I ve II PS4 ve Switch için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spellbreak
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız