Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Test Drive Unlimited Solar Crown için Kötü Haber: 2024'ün Başlarına Ertelendi

 
 
Yayıncılığını Nacon ve geliştiriciliğini KT Racing'in üstlendiği açık dünya araç sürme yarış oyunu Test Drive Unlimited Solar Crown daha önce planlanan 2023 çıkış yılından 2024'ün başlarına ertelendi. Oyun, PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürülecek. Ayrıca 24 Temmuz'da tüm platformlarda geçerli ve kullanıcıların resmi web sitesi üzerinden kaydolabilecekleri üç günlük bir kapalı beta testi de başlayacak.
 
Erteleme haberi oyun için gerçekleştirilen etkinlik ile beraber geldi
 
 
 
2023 yılından 2024'ün başlarına ertelenen Test Drive Unlimited Solar Crown için bu haber, geliştirme ekibinin yer aldığı 30 dakikalık bir etkinlik olan TDU Connect sırasında geldi. Burada oyun hakkında çeşitli detayların sunulmasının yanı sıra erteleme haberi bekleyenlere aktarıldı. Oyun uzun süredir geliştirilme aşamasında yer alıyor ve bu süreç daha da uzayacak gibi.
 
Etkinlik sırasında konuklar, 1:1 ölçekte yeniden oluşturulan Hong Kong Adası'nın farklı taraflarını keşfetti. Tur, KT Racing ekibi tarafından oluşturulan Solar Hotel'de başladı ve buradan farklı bölgelere doğru geçiş yapıldı. Açık dünya içerisinde yer aldığımız oyunda çeşitli etkinliklere katılabileceğimiz ve diğer oyuncularla beraber sohbet edebileceğimiz bir yapının da yer alacağı belirtildi.
 
Test Drive Unlimited serisinin yeni oyunu, önceki oyunların temelini korurken çok oyunculu yarış türüne modern bir bakış açısı sunmayı hedefliyor. 
 
Etkinlik videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Test Drive Unlimited Solar Crown Nacon KT Racing
Dedektiflik Temalı Oyun Önerileri: Steam Yaz İndirimleri 2023 Jurassic Park Classic Games Collection Sürümü Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.7.2023 15:17:15

0
Eski yarış serilerini gerçekten özlüyorum. Yeni akım oyunlara benzemek için çok fazla taviz verdiler. Özellikle yarış oyunlarındaki sürücü özelleştirmeleri artık son bulmalı. Artık yarış oyunlarında arabayı özelleştirmiyoruz ama sürücümüze şapka,gözlük, yarış son sevinç hareketleri alıyoruz. Eskiden Nfs:Underground 2 de bagaj içi ses sistemi bile eklenebiliyordu. Oyunlarda ruh vardı, araç sayısı azdı ama yapılabilecekler çok fazlaydı.

Erellach

14.7.2023 07:05:11

0
2024 yılında çıkacak sanıyordum ben zaten ;)

Philipp_Plein

13.7.2023 20:31:26

0
Bu oyunu yapan firmadan bir halt olmaz! Yıllardır yapıyorlar şu oyunu bir halta benzememiş grafikleride çöp. Alfa aşamasında ama zerre beklentim yok çok büyük patlar bu oyun demedi demeyin.

Dhalsim

13.7.2023 17:40:13

0
Test Drive, Nfs ile en sevdiğim yarış oyunlarıydı. Çevre modellemeleri tekdüze..aynı binalar ve aynı ağaçlar var ilk yarıştıkları trekte..Başka da bişey yok. İsteyen istediğini söylesin ama bu haliyle beğenmedim.. Sırf arabalara abanmakla olmuyor işte..

BSC Misafiri

13.7.2023 15:48:35

0
Forza Horizon 5 gibi bir babayiğit varken varsın 2025'e ertelensin sorun yok.

BSC Misafiri

13.7.2023 14:23:19

0
zibilyar tane oyun var yıl sonlarında, 2024'e birkaç oyunun kayması fena olmaz.zaten td'ye yazık olurdu o kadar oyun arasında iyi çıksa bile.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Test Drive Unlimited Solar Crown
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız