Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Test Drive Unlimited Solar Crown'dan Yeni Fragman Geldi

 
 
Yayıncılığını Nacon ve geliştiriciliğini KT Racing stüdyosunun üstlendiği açık dünya yarış oyunu Test Drive Unlimited Solar Crown için yeni bir fragman yayınlandı. "The Explorer" adlı yeni fragman oyunun ortamlarını, keşif unsurlarını ve daha fazlasını bizlere sunuyor.
 
Test Drive Unlimited Solar Crown bu yıl geliyor
 
 
 
"The Explorer" adlı son fragmanda geliştirici ekibin belirttiğine göre alışılmışın dışına çıkılıyor ve Hong Kong adasında farklı bölgelere doğru ilerleyebileceğiniz kısımlar bizlere aktarılıyor. Zorlu yollar için tasarlanmış alanlardan gezintiye çıkabileceğiniz bölgelere kadar çok farklı yerlere geçiş yapabilir ve aynı zamanda farklı performans gösteren araçlarla buradaki yerinizi alabilirsiniz.
 
Oyunda Ford Raptor F-150 aracından 1980'lerin efsanevi off-road Lancia Delta Integrale aracına kadar oldukça farklı segmentteki araçlara ulaşabilir ve bunların direksiyonuna geçiş yapabilirsiniz. Yine belirtilene göre oyunda dikkat çekici atmosferler ve manzaralar bizlere sunulacak.
 
Beklenen yapımlar arasında bulunan Test Drive Unlimited Solar Crown, 2024 yılında PlayStation 5, Xbox Series ve PC için (Steam ve Epic Games Store üzerinden) yayınlanacak.
 
Yeni fragman
 
 
 

 
Oyun bizlere neler sunacak? 
 
Araç sürme simülasyonu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan ve bir yandan da yarışlara katılabileceğimiz bu geniş kapsamlı yapım içerisinde kendimizi Hong Kong Adası içerisinde bulabiliyor ve dilediğimiz gibi etrafı keşfederken bir yandan da etkinliklere ve yarışlara katılabiliyoruz. Zengin hayatı yaşayabileceğimizi, istediğimiz lüks araçları altımıza alabileceğimiz bu yapımda hayallerimizi süsleyen bu lüks hayatı yaşamak için elimizden geleni yapmaya koyuluyor ve yarışları kazanarak da burada paranın kaynağını elde etmeye çalışıyoruz. Kendi saygınlığımızı arttırabileceğimiz ve bu saygınlığı üst düzey çıkarabileceğimizi yapımda bir yandan da kendi şanımızı ve şöhretimizi burada yükseltmeye çalışıyor ve bizi ne kadar çok tanırlarsa, elbette o kadar çok popüler hale gelebiliyoruz. Bu oyun içerisinde gerçekten, geliştirici ekibi belirttiğine göre, Lüks Hayat standartlarını belirleyebileceğimiz ve yüksek çapta evlere geçiş yapabileceğimizi. Hatta burada lüks hayatının nasıl yaşanması gerektiğini öğrenebileceğimiz bir yapı yer alıyor diyebiliriz.

Uzun süredir geliştirilme aşamasında bulunan ve sürekli olarak ertelenen bir yapıyı bünyesinde barındıran bu yapım, eklenen projeler arasında bulunuyor ancak ne yazık ki bir türlü çıkışını gerçekleştiremiyor. Çünkü senelerden beri oyun belirli fragmanlarla beraber karşımıza geliyor, bu fragmanların içeriğini elbette oturup izliyor ve beğeniyoruz, fakat bundan sonrası uzun bir bekleyişi beraberinde getiriyor ve sürekli olarak oyuncular ve hayranlar, aslında bir yerden sonra beklemekten sıkılabiliyor. İşte genel olarak oyuncular, oyuncu toplulukları ve bu oyunu bekleyenler bu durum içerisinde yer alıyor ve sıkılma moduna girmiş durumda. Çünkü oyun uzun süredir gerçekten de sadece fragmanlarla ve çeşitli bilgilerle beraber karşımıza çıkıyor ve örneğin 2023 yılı içerisinde çıkış yapacaksa, bu yapım 2024 yılına erteleniyor ve ne yazık ki şu ana kadar da herhangi bir tam tarih verilmiyor. Uzun süredir ön planda olmaya çalışan bu yapım, umuyoruz ki bu sene içerisinde çıkışını gerçekleştirir ve hayranların sevdiği bir yapıyı bünyesinde barındırır ve kendimize güzel bir oyun deneyimi ve sürüş deneyimi içerisinde bulabiliriz.

Yarış oyunları türü içerisinde yer alan bu yapım, elbette lüks hayatın standartları ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor ve bu standartları yeniden belirliyor diyebiliriz. Hayallerimizi gerçekleştirebileceğimiz Hong Kong Adası içerisinde istediğimiz şekilde farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor ve buralara dilediğimiz şekilde keşfedebiliyoruz. Saygınlığımızın olduğu ve saygınlığımızın fark yarattığı bu yapımda, kendi hayallerimizi gerçekleştirmek için farklı noktalara doğru ilerleyebiliyor, yarışlara katılabiliyor, kendi sürüş deneyimimizi özelleştirmek için hem klavye hem fare veya diğer taraftan direksiyon seti kullanabiliyor ve bu tarz oyunlarda direksiyon setini kullanmak oldukça önem arz ediyor ve fark yaratabiliyor.
 
 
 
Çünkü bu tarz yarışı oyunlarında direksiyon seti ile beraber hem daha etkin bir şekilde sürüşlere adım atabiliyor, bu sürüşleri daha güçlü bir şekilde gerçekleştirebiliyor ve aynı zamanda hakimiyetimizi daha fazla arttırabiliyoruz. Elbette diğer taraftan klavyeye alışık olanlar veya direksiyon seti bulunmayanlar bu oyunu o şekilde deneyimleyebilir ve kendine göre özelleştirmeler yapabilir ancak direksiyon setiniz varsa muhakkak bu tarz oyunları ve deneyiminizi üst düzeye çıkarmanız bir hayli önemli. Nitekim oyun içerisinde sürüşünün farklı olduğu farklı araçlar yer alıyor. Bu araçları elimize alabiliyor, onları satın alırken belli bir meblağ ödeyebiliyor ve onlarla beraber de kendi garajımızı genişletebiliyoruz.

Oyunda farklı farklı araç türleri yer alıyor. Bu araç türleri ile beraber istediğimiz gibi yarışabiliyor, farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor ve buraları gezebiliyor ve hatta keşfedebiliyoruz. Burada her bir aracın farklı sürüş dinamikleri yer alıyor. Örneğin bir araç yol tutuşu ile beraber ön plana çıkarken, diğer araç ise hızıyla beraber ve kalkış hızının oldukça yüksek olması ile beraber bizlere sunuluyor ve dolayısıyla burada farklı araç türlerinin yer aldığından bahsedebilir ve bu türleri kullanmak için de oyunda kendimize göre seçim yapabiliriz. Elbette bu seçimler tamamen bize ait oluyor, istediğimiz şekilde bu araçları seçebiliyor, paramız ne kadar ne yetiyorsa ona göre kendi seçimlerimizi gerçekleştirebiliyor ve daha fazla seçimle beraber de kendi gidişatımıza dokunabiliyoruz.
 
Oyunda yer aldığımız süre boyunca farklı unsurlarla karşılaşabiliyor, bu araçların renklerinden parçalarına kadar her bir noktasına dokunabiliyor, istediğimiz şekilde parçalarını özelleştirilebiliyor ve kendimize göre özelleştirip kişiselleştirebiliyoruz. Dolayısıyla bu oyunda istediğiniz şekilde farklı bir deneyim elde edebiliyor ve her bir oyuncu burada farklı bir deneyimle karşılaşabiliyor. Çünkü burada yapacaklarınız oldukça fazla değişkenlik gösterebilir, bu değişkenlikle beraber dilediğiniz aracı satın alabiliyor, o aracı istediğiniz gibi modifiye edebiliyor ve modifiye hayat tarzı ile beraber oyunda ilerle işinize ilerleyiş ekleyebiliyorsunuz.
 
Oyun içerisinde yarış dünyasında yer alıyor ve bu görüş dünyası içerisinde kendinizi etkinliklere katılırken ve sürekli olarak yarışırken bulabiliyorsunuz. Nitekim oyunda bir yarış organizasyonu bulunuyor, bu organizasyon ile beraber elbette sürekli olarak çeşitli etkinliklerde kendinizi bulabilir ve kendi isminizi burada üst sıralara çıkarmaya hazırlanıyorsunuz. Bu grubun neyin peşinde olduğu bilinmese de elbette sürekli olarak kendilerine araba sevdasıyla beraber ön plana çıkarıyor ve prestijlerini de bu şekilde arttırmaya hazırlanıyor. "Solar Crown" isimli bu organizasyon, kendilerini sıra dışı bir yarış etkinliği konusunda eğitmiş kişiler olarak karşımıza çıkıyor ve bu grupla beraber sürekli olarak kendimizi yarışlar içerisinde bulabiliyoruz. Bu grup, bizlere çeşitli zorluklar ve görevler sunuyor ve grubun akabinde ise kendi görevlerimizi yerine getirmeye hazırlanıyoruz.
 
 
 
Açık dünya içerisinde gezip toza bildiğimiz ve Hong Kong Adası içerisinde dilediğimizi gerçekleştirebildiğimizi yapımda bir yandan keşiflerle beraber farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor ve buraların farklı manzaralarından yararlanabiliyoruz. Oyunda farklı noktalara doğru ilerlediğimiz esnada hem etrafın değişikliği hem biyomların farklı bir şekilde karşımıza çıktığını, ormanlardan şehirlere, dağlık alanlardan daha farklı yerlere kadar dilediğimiz şekilde buradaki yerimizi alabiliyoruz ve buralarda her bir bölgenin farklı atmosferi, farklı manzaraları ve yarış etkinlikleri yer alıyor. Dolayısıyla güzel bir dünya içerisinde yer almaya hazırlanıyoruz.

İsterseniz tek başınıza isterseniz de çok oyunculu bir yarış deneyimi ile beraber kendinizi diğer oyunculara karşı kapıştırabileceğiniz bir yapıyla karşılaşabileceğinizi bu yapımda. Dilediğiniz şekilde ilerlemenize, kendi dokunuşlarınızı yapabilmenize ve aynı zamanda araba sevdası ve yarış içerikleri ile beraber oyundaki yerinizi alabilmeniz mümkün. Serinin en yeni oyunu içerisinde daha önce görmediğiniz yaşam mekanikleri, araçlar, sosyal hayat sistemi ve daha fazlası yer alıyor. Oyunda daha çok sosyal mekanikler ön plana çıkmaya hazırlanıyor ve oyun lüks hayatı bizlere gerçekten de derinden yaşatmayı bekliyor. Önceki oyunların temelini korurken bir yandan da üst düzey mekaniklerle beraber ve yeni teknolojilerle beraber kendini süsleyen bu yapım içerisinde elbette beklentiler bir hayli yüksek diyebiliriz.
 
Büyük organizasyonlara adım atabileceğimiz ve lüks hayatla beraber yaşayabileceğimiz bu yapımda istediğimiz şekilde Hong Kong adasında özgürce keşfetmeye çalışıyor ve aynı zamanda hızlı ve ateşli yarışlara burada katılmaya hazırlanıyoruz. Hayalimizi kurduğumuz o lüks hayatı burada yaşayabileceğimiz bir yapı burada aslında bize aktarılmak isteniyor ve sıfır arabaları burada satın alarak istediğimiz gibi ilerleyebiliyor ve farklı bölgelerde kendimizi bulabiliyoruz, yarış dünyasında kendi saygınlığımızı arttırabileceğimizi, hayallerimizi süsleyen lüks hayatıyla beraber ilerleyebileceğimiz bu yapımda kendi hayat tarzımızı burada özelleştirip kişiselleştirebiliyor ve aynı zamanda bu hayat tarzımıza diğer oyunculara sunabiliyoruz.

Yeni oyun içerisinde hem farklı mekanikler hem de üst düzey teknoloji destekleri bulunuyor ve bununla beraber hem grafikler hem de animasyonlar bizlere en iyi şekilde sunulmak isteniyor. Dolayısıyla oyunda yer aldığımız süre boyunca bu mekanikler de oldukça ön planda olmaya hazırlanıyor ve grafiksel ve animasyon açısından da tatmin edici bir deneyimin bizlere sunulacağını aktarabiliyoruz.
 
 
 
Önceki oyunların temelini koruyan bu yapım aslında daha yeni mekaniklerle beraber bu orijinal yapıyı süslendiriyor ve bize yarış türünü aslında modern bir bakış açısı sunmaya hazırlanıyor. Nitekim oyunda elbette teknoloji bir şekilde ilerlerken istediğimiz şekilde çok oyuncuyla yarışlara katılabiliyor, burada en iyi sıralamayı yapmaya hazırlanıyor ve bu etkinlikler kapsamında da kendimize üst sıralarda görmek istiyoruz. Elbette ne kadar çok yarışı kazanırsak ve ne kadar çok etkinliğe katılırsak, o kadar çok popüler olabiliyor ve bu popülerliğimizi de elbette sürekli olarak artırmak istiyoruz. Oyunda farklı araç markaları bulunuyor ve gerçek hayattan esinlenilen birçok aracın burada olduğundan bahsedebiliyoruz; örneğin, Lamborghini, Bugatti, Dodge, Apollo, Ferrari ve daha fazlası yer alıyor ve bu markalarla beraber de oyunda gerçekten zengin bir hayatın içinde bulunuyoruz.
 
Lüks araçlarla beraber ilerleyebileceğimiz ve kendimizi bir yerden bir yere doğru götürmekte kalmayıp aynı zamanda kendi popülerliğimizi arttırmaya çalışacağımız bu yapımda elbette yukarıda bahsettiğimiz gibi araçları özelleştirme ve kişiselleştirme sistemleri yer alıyor. İstediğimiz tarz arabalarla beraber ilerleyebileceğimiz bu yapımda, farklı tarzlarda kendi aracımızı özelleştirebiliyor ve diğer kişileri burada etkilemek için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz. Parmakla gösterilen bir grup kurabileceğimiz, aynı zamanda bu araçları özelleştirebileceğimizi yapımda kendi klanımıza oluşturabiliyor ve bu klanımıza elbette diğer oyuncuları ve yarışçıları dahil edebiliyoruz. Oyunda farklı farklı klanlar bulunuyor; bu klanlar arasında "Sharp" ve "Street" gibi klan toplulukları yer alıyor. Bu toplulukları dilediğimiz gibi katılabiliyor ve istediğimiz şekilde diğer oyuncuları buraya davet edebiliyoruz. Bu klanlarla beraber farklı şekillerde elbette etkinliklere katılabiliyor, yarışlara geçiş yapabilir ve böylece kendi deneyimimizi burada üst düzeye çıkarmaya çalışıyoruz.
 
 

Birebir ölçek ile yeniden oluşturulan Hong Kong Adası içerisinde en iyi sürücüler arasında olabileceğimiz ve büyük ödüller için yarışabileceğimiz bu yapım aslında kendi saygınlığımız ve onurumuzu burada yükseltmek için bize lüks bir hayatı sunmaya hazırlanıyor. Genel olarak toparlayacak olursak, oyunda güzel bir dünya bizleri bekliyor ve farklı atmosferlere sahip bu bölgeleri keşfetmeye hazırlanıyoruz. Üst düzey araç türleri ile beraber yer alacağımız bu yapımda, yukarıda bahsettiğimiz gibi gerçek hayattan esinlenilen araba markaları ile beraber buradaki yerimizi almaya hazırlanıyor ve kendi prestijimizi, onurumuzu ve daha fazlasını yükseltmek için burada farklı hamlelere başvurabiliyoruz. Etkinliklere katılabileceğiniz ve yarışlarla beraber kazancınıza kazanç ekleyebileceğiniz bu yapım için şu anda herhangi bir çıkış tarihi bulunmuyor. Oyunun sadece bu yıl içerisinde piyasaya sürüleceğini belirtebiliyoruz, ancak yine de ertelenme durumu ile beraber karşılaşmamız mümkün. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, elbette oyunu Steam sayfası üzerinden istek listenize alabilir ve beklemeye koyulabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Test Drive Unlimited Solar Crown Nacon KT Racing
Yarış Oyunu Endurance Motorsport Series Duyuruldu Contra: Operation Galuga, Demo ve Ön Siparişe Açıldı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.3.2024 15:57:02

+1
Saçma sapan oyunlar. Yarış yok oyunun içinde. Sadece güzel manzarada, arcade bir şekilde araba sürüyormuş gibi yapacaksam GTA oynarım. Forza horizon, Crew, vb çöplüğüne yeni bir arkadaş geliyor. Ha ne oynayalım diyenlere cevap hazır: Gran Turismo, Dirt (rally), Asetto Corza…

BSC Misafiri

3.3.2024 12:16:53

0
Nerdeyse 2024'ün ortasına geliyoruz hala çıkacak ne çıkmaz bir oyunuş

Philipp_Plein

2.3.2024 18:57:46

0
1:1 ölçek ile yapılmış Hong Kong da geçiyor oyun.

Rexroth

2.3.2024 12:11:52

+1
En güzel yanlarından biri de Türkçe çıkacak olması. Merakla bekliyorum ben de, güzel olursa alır oynarım. Değişiklik iyi olur hep aynı oyunlar sıktı artık.

BSC Misafiri

2.3.2024 11:49:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: Babblebabble Valla güzel duruyor ya. Sıfır kilometre hiç açılmamış 9 yarış oyunum da duruyor aslında. Ama elimde ne yok, ekipman tabii ki. G29 + stand alsam mı almasam mı kararsızım. Yıllar önce momo bile beni tatmin etmişti bu da eder herhalde bilemedim.
Alttaki mesajı yazan ben G27 direksiyon setine sahibim. G25 ve üzeri yani debriyaj + manuel vites olan bir set kesinlikle tavsiye ediyorum araç sim oynamayı seviyorsan. Stand ilk aşamada şart değil. İmkan varsa tabi ki çok daha rahat oluyor.

Babblebabble

1.3.2024 23:09:55

0
Valla güzel duruyor ya. Sıfır kilometre hiç açılmamış 9 yarış oyunum da duruyor aslında. Ama elimde ne yok, ekipman tabii ki. G29 + stand alsam mı almasam mı kararsızım. Yıllar önce momo bile beni tatmin etmişti bu da eder herhalde bilemedim.

BSC Misafiri

1.3.2024 20:56:58

0
Yine simulasyon yada sim yakın sürüş ve fizikleriyle gelecek bir açık dünya oyunu olacak gibi görünüyor. Direksiyon setim ve ben hazır şekilde bekliyoruz.

waltran

1.3.2024 18:07:22

0
Bekleye bekleye ağaç olduk, yeni motorspor oyunu duyurdular ama şu oyuna hala tarih duyuramadılar ama off road kısımlar güzel olmuş, hiç beklemiyordum. Umarım kazasız belasız çıkar da oynarız
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Test Drive Unlimited Solar Crown
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız