Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Test Drive Unlimited Solar Crown için Yeni Detaylar Yakında Geliyor

 
 
Nacon ekibi 12 Temmuz TSİ 20:00'de TDU Connect adlı bir etkinliğe ev sahipliği yapacağını açıkladı. Etkinlik kapsamında Test Drive Unlimited Solar Crown için yeni görüntüler ve bilgiler sunulacak. Etkinliği YouTube üzerinden izleyebileceksiniz.
 
Etkinlik yarım saat sürecek 
 
 
 
KT Racing yaratıcı yönetmeni Alain Jarniou'nun sunuculuğunu yapacağı 30 dakikalık etkinlikte "unutulmaz görüntülerin ve birçok sürprizin" olacağı belirtiliyor. Test Drive Unlimited Solar Crown temel olarak Hong Kong Adası'nda geçiyor ve açık dünya sürüş deneyimini bizlere aktarmayı hedefliyor. Oyunda anahtarlarınızı alıyor ve lüks hayatınızı yaşamaya koyuluyorsanız.
 
Oyun içerisinde oyuncuların sosyal statüsü yer alıyor ve siz de biliyorsunuz ki TDU dünyasında bu statü çok önem arz ediyor. İlk oyunların DNA'sını koruyan ve modern teknolojiye uyarlayan Test Drive Unlimited Solar Crown oyununda istediğiniz gibi ilerleme özgürlüğüne sahipsiniz.
 
Açık dünya içerisinde istediğiniz gibi güneş batana kadar takılabiliyor, arkadaşlarınızla yarışabiliyor, gezebiliyor ve eğlenebiliyorsunuz. Bu tamamen size kalmış durumda. Test Drive Unlimited Solar Crown bu yıl içerisinde PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Etkinlik duyurusu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Test Drive Unlimited Solar Crown Nacon KT Racing
NBA 2K24'ün Çıkış Tarihi, Kapak Yıldızı ve Steam Fiyatı Belli Oldu! NBA 2K24'ün PC Sürümü için Kötü Haber: Eski Nesil Sürüme Sahip Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Settlers

8.7.2023 21:29:45

0
Orijinal seriye bir remake gelse tadından yenmez. Hele Test Drive 2: The Duel

BSC Misafiri

8.7.2023 12:21:21

+1
abi sadece yarış yapabileceğimiz bir oyun çıkmayacak mı piyasaya? ne yapayım ben sosyal statüyü. güzel arabalar, güzel mekanlar, güzel sürüş bitti gitti işte

Philipp_Plein

8.7.2023 11:21:03

0
5 yıldır yapılıyor oyundan daha 1 tane game play video yayınlanmadı. Zerre beklentim yok büyük ihtimal yapım sürecinde sıkıntılar var yoksa bu kadar geç çıkmazdı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Test Drive Unlimited Solar Crown
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız