Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jurassic Park Classic Games Collection Sürümü Duyuruldu

 
 
Limited Run Games, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için Jurassic Park Classic Koleksiyon sürümünü duyurdu. Koleksiyonun fiziksel sürümlerinin ön siparişleri 1 Eylül'den itibaren verilebilecek ve 15 Ekim'de bu süreç sona erecek.
 
Serinin oyunlarını derleyen güzel bir koleksiyon
 
 
 
Jurassic Park oyunlarının 8 ve 16 bitlik oyunları koleksiyonla beraber geri dönüyor. Bu sürüm, birçok klasik oyunu içeriyor ve her oyunda kayıt noktası oluşturma, yeni oyun içi haritalar ve bu oyunları modern sistemlere taşıyan çeşitli iyileştirmeler yer alıyor. Yeni özelliklerle ve düzenlemelerle beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan bu koleksiyon sürüm hayranlara hitap ediyor.
 
Jurassic Park koleksiyonu içerisinde orijinal olarak NES, Game Boy ve SNES'te yayınlanan hayranların favorisi yapımlar yer alıyor:
 
- Jurassic Park
- Jurassic Park Part 2: The Chaos Continues
 
Hayranlar, bu klasikleri mevcut donanımlarında yeni bir dokunuşla beraber yeniden deneyimlemeye davet ediliyor. 
 
Yayınlanan fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Jurassic Park Steven Spielberg Telltale Games Adventure
Test Drive Unlimited Solar Crown için Kötü Haber: 2024'ün Başlarına Ertelendi PlayStation Plus'a Temmuz Ayında Gelecek Oyunlar Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Jurassic Park: The Game
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız