Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 8 için Yoshimitsu Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Bandai Namco, Tekken 8 için oynanabilir karakter Yoshimitsu'yu dövüş içinde gösteren yeni bir fragman yayınladı. Yaklaşık 2,5 dakikalık fragman içerisinde karakterlerin dövüş animasyonlarını, tarzlarını, tekniklerini ve daha fazlasını görebiliyorsunuz.
 
Tekken 8 üst düzey bir dövüş deneyimi sunmayı hedefliyor 
 
 
 
Tekken 8 oyunu içerisinde farklı farklı oyun modları yer alıyor ve bu oyun modları ile beraber deneyiminizi daha fazla özelleştirebiliyorsunuz. Örneğin Arcade Quest oyun modu içerisinde tek oyunculu bir deneyime geçiş yapabiliyor ve burada kendinize özgü yeni bir karakter oluşturabiliyorsunuz. Böylece bu karakterle beraber büyük bir mücadeleye atılabiliyorsunuz.

Oyun içerisinde ortak bir alan bulunuyor. Bu alanda diğer oyuncularla beraber kapışabileceğiniz kısımlar yer alıyor. Kendi hikayenizi yaşayabileceğiniz bitirici hareketlerle beraber yeteneklerinizi ortaya koyabiliyorsunuz. Ayrıca yeni eşyaların ve özelleştirmelerin kilidini açabiliyorsunuz.
 
Tekken 8 PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için 26 Ocak 2024'te çıkış yapacak. PlayStation için 14 Aralık yani bugün, Xbox Series ve PC için ise 21 Aralık'ta bir demo yayınlanacak.
 
Karakter fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Tekken 8
Test Drive Unlimited Solar Crown için Yeni Fragman Yayınlandı Prince of Persia: The Lost Crown için 5 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TEKKEN 8
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız