Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

State of Decay 2 için 25 Dakikalık Oynanış Videosu

 
   IGN, State of Decay 2 için 25 dakika uzunluğunda dört kişilik co-op multiplayer oynanış videosu paylaştı.
 

Dünyanın Sonunda... Nasıl Hayatta Kalacaksınız?

On beş ay önce ölüm ayaklandığında, medeniyet sona erdi ve insanlık, liderleri tarafından terk edildi. Şimdi ise hayatta kalıp etrafa dağılmış olanlar kurtulmak ve yeniden yapılanmak için bir araya gelmeli ve açlık, hastalık, düşman insanlar ve elbette zombi sürülerinden oluşan tehditlerle yüzleşmelidir!

State of Decay 2 bir zombi kıyametinde geçen topluluk merkezli, fantastik bir hayatta kalma oyunudur. Hayatta kalanlardan oluşan benzersiz bir grubu kontrol etmektesiniz; bir taraftan bu karakterleri hayatta tutmak için en iyi stratejilere karar vermeli, diğer taraftan da becerilerini geliştirip ihtiyaç duyacakları kaynakları toplamalısınız. Dilediğiniz yoldan, ana üssünüzü nereye kuracağınızı, nasıl tasarlayacağını ve sağlamlaştıracağınızı seçebilirsiniz. Yiyecek ve cephane yağmalamalarını gerçekleştirmeleri için, hayatta kalanlardan kimleri riske atacağınızı seçebilirsiniz. Hayatta kalan yeni kişilerle (kendi hedefleri ve gündemleri olan) ne zaman irtibata geçeceğinizi, bu yabancılardan hangilerini kurtarıp topluluğunuza kabul edeceğinizi seçebilirsiniz.

Her oyuncunun deneyimi eşsizdir. Siz oynadıkça, gerçek zamanlı ve dinamik olarak gelişen açık, serbest oyun dünyası; kendinize has hayatta kalma önceliklerinizi sunmanız için yeni fırsatlar sunarak kararlarınıza karşılık verecektir. Ayrıca bu kararlar topluluğunuz için gerçek, kalıcı sonuçlar da doğurabilir. Hasta bir arkadaşınıza ilaç toplaması için en iyi toplayıcınızı haritanın bir ucuna gönderin... ama geri dönmeme ihtimalleri olduğunu unutmayın. Komşularınıza yardım edip yeni müttefikler edinebilir... veya ellerinde bulunan yiyecek erzakına onlardan daha çok ihtiyacınız olacağına karar verebilirsiniz.

State of Decay 2 ayrıca, işbirliğine dayalı çok oyunculu seçeneği sunarak topluluğunuzu ziyaret etmeleri ve hedeflerinizi gerçekleştirmenizde size yardımcı olmaları için en fazla üç oyuncuyu davet etmenize olanak sağlar. Veya bir arkadaşınızın oyununa dahil olup hikayelerinin sizin hikayenizden ne kadar farklı geliştiğine göz atabilirsiniz.

State of Decay 2: Sizin Seçimleriniz, Sizin Hikayeniz.

Nasıl hayatta kalacaksınız?
 
   State of Decay 2 Xbox One ve PC için 22 Mayıs'ta çıkış yapacak.

   Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca (MP4 versiyonu)
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
undead zombi aksiyon microsoft pc xbox one macera state of decay
The Witcher Nefret Çağı Romanı 14 Mart'ta Çıkıyor Rising Storm 2: Vietnam'a Türkçe Dil Desteği Önümüzdeki Günlerde Eklenecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

- The Stig -

11.3.2018 23:18:21

0
Xbox'ta en çok beklediğim 2 oyundan biri. Forza Horizon 4 ve State of Decay 2

iamburak

10.3.2018 20:57:30

0
İlk oyuna hiçbirşey eklemeyip coop yapsınlar yine oynarım. Oyunda öngörülemeyen olayların olması hoşuma gidiyor baya. Kimin öleceğini, kimin kavga edeceğini, kimin sizden yardım isteyeceğini kestiremiyorsunuz. Walking Dead oyunu gibi bir şey. Dışarı birine yardım etmeye çıkıyorsunuz eve geri geldiğinizde bir bakıyorsunuz birisi başkasını vurmuş, öldürmüş. Zaten survivor bulmak zor eve zor adam alıyorsun adamlar birbirini vuruyor. Mutsuzluk aşağıda olunca tartışma çıkıyor falan. İlk oyuna göre silah ve cephane çok daha kolay bulunuyor gibi duruyor ve zombiler çok kolay ölüyor. O kadar silah sıkma sesine 50 tane zombi gelirdi temizleyemezdin ilk oyunda. Bunda çat çat sıka sıka ilerliyorlar umarım bu şekilde kalmaz ve ilk oyundaki zorluk derecesi korunur. Çünkü oyunun coop olması zaten esktra bir kolaylık. Bir de oyunu kolaylaştırırsanız çok kısa sürede sıkılır insanlar oyundan.

gokhanext

8.3.2018 23:04:22

0
Oyun sağlam görünüyor .Co-op oldukça eğlenceli olucak .Grafiklerde iyi.Renk paketinde çok hoş .Oynanır .

rambocuk

8.3.2018 13:29:09

0
Forza horizon 3 den sonra ilk defa bir xbox oyunu ilgimi çekti her ne kadar animasyonlar sorunlu olsada renk paleti atmosfer hoş görünüyor

Project Scorpio

8.3.2018 09:53:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Şu oyuna para vermek parayı çöpe atmaktır. Net.
15₺ den bir şey olmaz

BSC Misafiri

8.3.2018 06:07:38

0
Şu oyuna para vermek parayı çöpe atmaktır. Net.

Persona_Non_Grata

8.3.2018 04:55:09

0
Beğendim açıkcası gamepass e geldiğinde deneriz.

CheKD

7.3.2018 23:59:47

0
İkinci bir oyun yapılacağına birinci oyuna eşli oynama modu gelse de olurmuş,birinci oyunun üstüne pek bir şey koyamamışlar belli.

eoz.22

7.3.2018 22:08:46

+2
Çöp ötesi,grafik animasyon vs rezalet.undead labs i kapatın gitsin

B4ll4s

7.3.2018 22:04:45

0
Bazı çocuklar basmış gene konuyu sıfır kültürle

Project Scorpio

7.3.2018 21:23:50

+5
ÇÖP

Fearless_tr

7.3.2018 21:08:32

+2
Üfff agir cöp

Drima

7.3.2018 20:57:24

+1
Aynı la bildiğin ilk oyun bu kapı açma koşma tüm animasyonlar aynı. Dur bakalım hepsini izlersem bir şeyler değişecek mi düşüncelerimde.. Edit: Yuh milletteki rahatlığa bak silah sıkan sıkana bam bam. YoSe ve DLC ler hadil oynayıp bitirdim bir kez böyle rahat takılamadım akın akın gelir normalde zombiler. Herhal video için ayar çekmişler Arabalarda aynı sürüş dinamikleri de garanti aynı Umarım hikaye güzel olur.. Coop vs bir nebze zevki artırır da bu yenilikler ilk oyunda da olabilirdi

BSC Misafiri

7.3.2018 20:55:36

0
Sağlam olmuş be :)

BSC Misafiri

7.3.2018 20:55:34

0
Süper olmuş:)
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
State of Decay 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız