Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher Nefret Çağı Romanı 14 Mart'ta Çıkıyor

   Pegasus Yayınları, The Witcher Nefret Çağı (Time of Contempt) romanının 14 Mart'ta raflardaki yerini alacağını duyurdu.
 
   Time of Contempt, The Witcher serisinin Türkçeye çevrilen dördüncü romanı ve ilk üç roman Last Wish (kısa hikaye koleksiyonu), Sword of Destiny (kısa hikaye koleksiyonu) ve Blood of Elves (The Witcher destanı romanlarının başlangıcı) şu anda Türkçe olarak bulunmakta. 14 Mart'ta dört romanın bulunacağı özel kutulu set de satışa sunulacak.
 
   Time of Contempt detayları: 
 
Özgün Adı: Czas Pogardy
Çeviri: Regaip Minareci
Tür: Fantastik Roman
Sayfa: 448
Satış Tarihi: 14 Mart
İncelemek ve ön sipariş vermek için: https://buff.ly/2FqxNw0
 

Rivyalı Geralt, kendisini büyücülerin karşısında ve korkunç bir savaşın ortasında buluyor.

“Yapamam... Onu yazgısına teslim edemem. Yapayalnız o şimdi... Oysa hiç yalnız kalmamalı, Dandelion. Sen bunu anlayamazsın. Kimse anlayamaz ama ben anlıyorum. Eğer yalnız kalırsa, bir zamanlar... Bir zamanlar benim başıma gelenleri o da yaşayacak... Sen bunu anlayamazsın…”

Nilfgaard İmparatoru Emhyr var Emreis harekete geçmek üzere. Tek bir hamleyle Kuzey Krallıkları’nı parçalamak, önüne çıkmak talihsizliğine düşen herkesi öldürmek veya esir almak istiyor. Geçmişte Sodden Tepesi’nde büyücüler yüzünden yenilen Nilfgaard İmparatoru bu sefer zaferle arasına hiç kimsenin giremeyeceğinden emin.

İnsanların ve devletlerin çıkar savaşlarına kesinlikle bulaşmamayı ve daima tarafsız kalmayı seçen Rivyalı Geralt bu sefer çok zor bir karar vermek zorundadır. Kehanetlerde bahsedilen, tüm dünyayı değiştirmeye yazgılı çocuk onun kendi kızı gibi sevdiği Ciri’dir. Ve Ciri’yi korumak için Geralt’ın yapmayacağı şey yoktur. Nihayet bir taraf seçmek ve canını hiçe saymak dâhil.

 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Pegasus the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
God of War Limitli Sürüm PS4 Pro Paketi Ülkemizde de Satışa Sunulacak State of Decay 2 için 25 Dakikalık Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

serkanapaydin

10.3.2018 18:01:29

0
Zannedersem kitabın orijinal dili Polonya dili olan Lehçe. Oradan Almaca ya çevirilmiş, Almancadan da bizim dilimize.Hatta yanlış hatırlamıyorsam kitapların bir tanesinin başında İngilizceden çeviri yapmak isteyen yayın evine, İngilizce çevirinin pek iyi olmadığı için izin vermedikleri yazıyordu 3. kitabı henüz okumadım ancak onu da en kısa sürede okuyacağım Tavsiyeniz için teşekkürler.

tvdoynr

10.3.2018 00:07:51

0
Merhaba ben de sizinle aynı fikirdeydim. Bu kitaplar çevrilmiş kitap olan almanca basımından çevrildiği için kitabın bütün estetiği gitmiş bulunmakta. Fakat 3. kitabı (elflerin kanı) okumadıysanız okuyun zira hikayesi ve konusu çok güzel. Üstelik ben Witcher evreninede hakim olduğum halde çok doyurucu hikayesi vardı. Özetle elflerin kanı kitabını okumadıysanız ilk iki kitaptan bağımsız düşünceyle okumanızı öneririm:)

TheStarBox

9.3.2018 00:47:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: michael01 Bu seri zaten 7 kitap. 1993-1999 arasında yayımlanmış hepsi. Oyun zaten bu 7 kitap sonrasında geçiyor. Türkçe'ye yıllar sonra çevriliyor.
Eyvallah usta bilmiyordum. Ben yeni yazıldı sanmıştım bir an haberi görünce heyecan yaptım.

TheStarBox

9.3.2018 00:45:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: Lauc Umut Cehalet kötü şey....
Kardeşim bildiğin birşey varsa engin bilginden yararlanmak isterim. Böyle üstten üstten konuşmalar yakışmıyor ergen gibi.

serkanapaydin

8.3.2018 10:56:47

0
Son dilek ve Kader Kılıcı kitaplarını okumuştum. Aslında fantastik kitapları sevmeme rağmen beni pek sarmamıştı. Bununu da alır okur muyum bilemem.

michael01

7.3.2018 22:05:28

+3
Bu seri zaten 7 kitap. 1993-1999 arasında yayımlanmış hepsi. Oyun zaten bu 7 kitap sonrasında geçiyor. Türkçe'ye yıllar sonra çevriliyor.

Yeniada

7.3.2018 21:49:33

+6
Cehalet kötü şey....

TheStarBox

7.3.2018 21:31:39

0
Oh güzel güzel! Yeni Witcher oyunu için hikaye çıkıyor ?? ??????
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız