Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni The Witcher Oyunu Üzerinde Şu Anda Yaklaşık 260 Kişi Çalışıyor

 
 
CD Projekt ekibi yaptığı yeni bir açıklamayla beraber 250'den fazla (yaklaşık 260) geliştiricinin Polaris kod adlı bir sonraki The Witcher oyunu üzerinde çalıştığını doğruladı. Stüdyo, üç aylık mali sonuç raporunun bir parçası olarak mevcut projelerde görev alan ekiplerin büyüklüğü hakkında çeşitli bilgiler paylaştı.
 
Cyberpunk 2077 DLC'sinin ardından ekipler The Witcher oyununa ağırlık verecek
 
 
 
Açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Cyberpunk 2077 için şu anda yeni bir ek paketin oyunculara sunulması bekleniyor. CD Projekt CEO'su Adam Kicinski'ye göre Phantom Liberty genişletmesi üzerinde çalışan ekip The Witcher oyununa geçiş yapmaya hazırlanıyor. Temmuz ayı sonunda açıklanan bilgilere göre Phantom Liberty ekibi 300 kişiden oluşuyor.
 
Beklenen ek paket Phantom Liberty, 26 Eylül'de piyasaya sürülecek ve CD Projekt'in belirttiğine göre bu genişletme Cyberpunk 2077'nin oynanış şeklini tamamen elden geçirecek. Ek paketle beraber yeni beceri ağacı yetenekleri, karakterler, hikaye görevleri ve daha fazlası oyuna dahil olacak. 
 
Öte yandan yeni The Witcher oyunu, serinin önceki oyunlarına ve Cyberpunk 2077'ye güç veren tescilli Red Engine yerine Epic Games'in Unreal Engine oyun motoruyla geliştiriliyor. Son olarak Cyberpunk 2077'nin Phantom Liberty'den sonra başka bir genişleme paketi almayacağı belirtiliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
PlayStation Portal El Konsolunun Çıkış Tarihi Açıklandı Starfield Erken Erişimle Tüm Dünyada Şimdi Oynanabilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hudson51

3.9.2023 16:32:06

0
Tek yapacakları şey Witcher 3 gibi bir oyun yapmak başka bir şey değil. Umarım başarırlar.

Krone

2.9.2023 18:48:15

+1
UE5 ile yapılıyor olması umut verici. En azından teknik anlamda oyunu sağlama almışlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız