Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

State of Decay 2 için Yeni Güncelleme Geliyor

 
 
State of Decay 2 için Update 25: Plague Territories adındaki yama 21 Haziran Pazartesi günü tüm platformlarda yayınlanacak. Twitter'da Plague Territories güncellemesinin ana yönlerinden birini anlatan kısa bir video paylaşıldı. Gönderi ulaşmak için buraya tıklayın.
 
Plague Territories, Nisan ayının sonundan bu yana beta sürümündeydi. Undead Labs'de henüz Update 25 için tam yama notlarını yayınlamadı.
 
Güncellemede yer alacak özellikler henüz belli olmasa da içerisinde yiyecek, cephane ve kaynak üretebilen yapıların yer alacağı belirtiliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot undead zombi aksiyon microsoft pc xbox one macera state of decay
Destruction AllStars 2.2.1 Yaması Blitz Moduna Odaklanıyor Danganronpa Decadence Oyunu Switch için Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

iamburak

22.6.2021 13:24:10

0
Oyunda grafikten çok animasyon sıkıntısı var. Bir çok şeyin görsel açıdan bir karşılığı olmuyor. Bir görevi yaparken, arabayı tamir ederken, benzin eklerken, başka işlerle uğraşırken vs düzgün bir animasyon görmeyi isterdim.

Revrains

21.6.2021 20:25:06

0
Grafiksel olarak zıplama bekliyorum 3. oyunda umarım bekleneni verirler bizlere bakalım

YildirimBuyucusu

21.6.2021 10:43:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Forza 5 oyun motoru ile bir SoD 3 gelse efsane olur da beklentim aşırı düşük. en azından ilk oyundan iyidi SoD 2, belki 3. oyunda kendi karakterimizi yaratma şansımız ve dandik de olsa 3-4 farklı hikaye DLC'si olur. Genelde sevilmese de ara ara yükler oynarım SoD 2'yi de o Lethal Zone ne öyle yav, yaşamı sorgulamamı sağladı :)
3. oyunda daha iyi şeyler yapacaklarına inanıyorum. Xbox tarafından satın alındıktan sonra gereken maddi destek sağlanacaktır. Diğer Xbox stüdyolarından yardım alabilirler.

Takeda Akane

20.6.2021 21:58:52

0
3.oyunu sabırsızlıkla bekliyorum.[:'(]

BSC Misafiri

20.6.2021 20:27:02

0
Forza 5 oyun motoru ile bir SoD 3 gelse efsane olur da beklentim aşırı düşük. en azından ilk oyundan iyidi SoD 2, belki 3. oyunda kendi karakterimizi yaratma şansımız ve dandik de olsa 3-4 farklı hikaye DLC'si olur. Genelde sevilmese de ara ara yükler oynarım SoD 2'yi de o Lethal Zone ne öyle yav, yaşamı sorgulamamı sağladı :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
State of Decay 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız