Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rising Storm 2: Vietnam'a Türkçe Dil Desteği Önümüzdeki Günlerde Eklenecek

 
   Yerelleştirme firması AiBell Game Localization, Rising Storm 2: Vietnam'a Türkçe dil desteğinin önümüzdeki günlerde geleceğini duyurdu.
 
   Türkçe dil desteğinin oyunun çıkışı ile birlikte eklenmesi planlanıyordu ancak font sorunu nedeniyle ertelendi. AiBell Game Localization tarafından belirtilene göre Türkçe dil desteği önümüzdeki günlerde yayınlanacak güncelleme ile oyuna eklenecek.
 
   AiBell Game Localization kurucusu ve yöneticisi Aybars Sapan tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

   "Öncelikle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum arkadaşlar...

   Bildiğiniz üzere Rising Storm 2: Vietnam oyunu için çıkış tarihi itibariyle Türkçe dil desteği geleceğini siz değerli Türk oyun severlerimize duyurmuştuk. Fakat font sorunu nedeniyle çıkışa yetişememişti.
 
  AiBell Game Localization olarak büyük bir özür dileme ihtiyacı hissederek bunları ifade etmekteyiz. Elimizde olmayan sebeplerle Türkçe ve Asya dil font problemi, Tripwire Interactive'in de kabul ettiği üzere henüz yeni çözümlenebilmiştir. Önümüzdeki günlerde büyük bir güncelleme yayınlanacak, font problemi çözümlenmiş şekilde oyuna Türkçe dil desteğiyle beraber Çince de eklenecek, en önemlisi de son güncel değişikliklerle uyumlu şekilde Türkçe dil desteği oyundaki yerini alacaktır.
 
   Yaklaşık 1 yılın ardından gelecek olan bu güncellemeyi sabırla beklemenizi rica ediyor, yüce gönlünüzdeki anlayışınıza sığınıyoruz."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak AiBell Game Localization
State of Decay 2 için 25 Dakikalık Oynanış Videosu James Harden Call of Duty: Black Ops 4 Şapkası ile Görüntülendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız