Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

State of Decay 2: Juggernaut Edition Fragmanı Remastered Grafikleri Gösteriyor

 
State of Decay 2 geliştiricisi Undead Labs, "Remastered Grafikler" başlıklı yeni bir fragman yayınladı ve fragmanda Juggernaut Edition'ın grafiksel iyileştirmeleri gösteriliyor.
 
State of Decay 2: Juggernaut Edition grafiksel iyileştirmelerin yanı sıra ana oyun ile birlikte daha önce çıkmış tüm indirilebilir içerikler ve Providence Ridge adlı yeni bir harita ve yeni yakın dövüş silahları, ses iyileştirmeleri, geliştirilmiş kontrol şeması, görev ve oynanış kısmında düzeltmeler içerecek ve daha iyi bir oyun sonu deneyimi sunacak. 
 
State of Decay 2: Juggernaut Edition 13 Mart'ta Xbox One ve PC (Steam, Epic Games Store) için çıkacak. Juggernaut Edition ile birlikte gelecek tüm içerikler ve iyileştirmeler halihazırda oyuna sahip olanlara ve Xbox Game Pass abonelerine ücretsiz olacak sunulacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
undead zombi aksiyon microsoft pc xbox one macera state of decay
2K Games ile NFL Yeni Amerikan Futbolu Oyunları için Ortaklıklarını Duyurdu Farming Simulator 19: Bourgault İndirilebilir İçeriği Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.3.2020 16:57:48

0
Umarım co-op modunuda düzenlemişlerdir. Singleplayer modu zaten iyiydi ama co-op modu sorunluydu. Sonra gelen yamalar düzelteceğine daha kötü yapmıştı. Onu da düzenlemişler ise tadından yenmez

YildirimBuyucusu

10.3.2020 16:34:32

0
Baya güzel bir remastered. Oyunu oynarken hep gözümü rahatsız eden bir grafiği vardı State of Decay 2'nin. Bu gelen değişikliklerle daha hoş grafikler sunmuşlar. Serinin 3. oyununu merakla bekliyorum.

BSC Misafiri

10.3.2020 15:57:40

+1
50 olarak kalsa alacaktım :) 69 oldu artık anca indirime.. O da optimizeyi adam ettilerse.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
State of Decay 2
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız