Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

StarCraft II, 2010'un 3. Çeyreğinde Çıkıyor?

 
 
Starcraft'ın ortaklaşa çalıştığı distribüter olan "Razer", özellikle yarattığı birbirinden ilginç ve kullanışlı fareleriyle tanınıyor.
 
Razer'in yeni donanımının Starcraft 2 ile aynı anda satışa sunulacağı belirtilmişti. Şirketten alınan bir dedikoduya göre henüz çıkış tarihleri olmadığını ancak 2010'un 3. çeyreğini bekledikleri ortaya çıktı.
 
Bunun yanlış bir bilgi olma ihtimali de bulunsa da pek uzak bir tahmin olarak görülmüyor. Beta'sı yeni başlayan Starcraft 2'nin tam sürümünün betadan sonra 1 seneyi bulmasının zor olduğu düşünülüyor. Ayrıca Activision-Blizzard konferansında hem Starcraft 2'nin hem de Wow: Catacylism'in 2010 içinde çıkacağı açık bir dille ifade edilmişti.
 
Blizzard'dan yıllardır beklenen 2 oyun var, hayranlarının artık çıkması için yalvardığı oyunlardan birinin Diablo 3, diğerinin ise Starcraft 2 olduğunu tahmin etmek zor değil. Bilim kurgu tadında RTS oyunu olan Starcraft 2 artık çıksa da farelerimizi biraz yormaya başlasak...
 
Güncelleme: Razor firması yetkilisinden çıkış tarihiyle ilgili bilgi yalanlandı.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak strateji pc blizzard rts
MTV Games Natal Oyunu Üzerinde Çalışıyor Xbox Live'da Mart Ayı Fırsatları ve Yeniler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
StarCraft II: Wings of Liberty
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız