Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix, Rol Yapma Oyunu Valkyrie Elysium'ın Çıkış Tarihi Açıkladı

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici Soleil, aksiyon rol yapma oyunu Valkyrie Elysium'ın 29 Eylül'de PlayStation 5 ve PlayStation 4 için ardından 11 Kasım'da Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun standart sürümü 59,99 dolarlık bir fiyatla satışa sunuluyor (Steam'de ön sipariş 499,00 TL).
 
PlayStation 5 ve PlayStation 4'te yer alan Digital Deluxe Sürümü 74,99 dolarlık bir fiyatla karşımıza çıkıyor. Bu paket içerisinde Valkyrie ekipmanı “Svartaljr: Sword of the Goddess of the Underworld” ve Valkyrie Profile: Lenneth adlı oyun yer alıyor. PC platformunda bulunan Digital Deluxe Edition ise 64,99 dolarlık bir fiyatla satılıyor ve bu paket Valkyrie ekipmanı “Svartaljr: Sword of the Goddess of the Underworld” içeriyor. Bu paketin Steam fiyatı ise 525,00 TL.
 
Valkyrie Profile: Lenneth oyununun PlayStation 5 ve PlayStation 4 sürümleri, PSP versiyonundan alındı. Hızlı kaydetme ve Görsel Ön Ayar gibi çeşitli özellikleri içerisinde barındırır. Ayrıca bu oyun, PlayStation Store üzerinden ayrı olarak satışa sunulacak. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo
Rockstar'ın GTA IV ve RDR Remaster'larını iptal Ettiği Bildirildi Pascal's Wager: Definitive Edition, 14 Temmuz'da Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hudson51

7.7.2022 13:01:21

0
Keyifli duruyor ama 500 TL'lik TR fiyatlandırması pek üzdü. Üstelik yerel fiyatlandırma da yapılmış hali bu...

BSC Misafiri

6.7.2022 12:31:45

0
evet aldım normalde almazdım ama arjantin fiyatının 600 tl olduğunu görünce direk aldım keşke nier replicant gibi 369 tlden çıksaydı ama yapacak birşey yok bir güncelleme gelirse hiç alamazdım .

BSC Misafiri

6.7.2022 12:27:25

0
oyun bana nier replicant nier automatayı andırdı ilk duyurulduğundan beridir bekliyorum ön siparişle almayı düşünüyorum bakalım ne yapacağım .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Square Enix
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız