Square Enix, Rol Yapma Oyunu Valkyrie Elysium'ın Çıkış Tarihi Açıkladı

Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici Soleil, aksiyon rol yapma oyunu Valkyrie Elysium'ın 29 Eylül'de PlayStation 5 ve PlayStation 4 için ardından 11 Kasım'da Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun standart sürümü 59,99 dolarlık bir fiyatla satışa sunuluyor (Steam'de ön sipariş 499,00 TL).
 
PlayStation 5 ve PlayStation 4'te yer alan Digital Deluxe Sürümü 74,99 dolarlık bir fiyatla karşımıza çıkıyor. Bu paket içerisinde Valkyrie ekipmanı “Svartaljr: Sword of the Goddess of the Underworld” ve Valkyrie Profile: Lenneth adlı oyun yer alıyor. PC platformunda bulunan Digital Deluxe Edition ise 64,99 dolarlık bir fiyatla satılıyor ve bu paket Valkyrie ekipmanı “Svartaljr: Sword of the Goddess of the Underworld” içeriyor. Bu paketin Steam fiyatı ise 525,00 TL.
 
Valkyrie Profile: Lenneth oyununun PlayStation 5 ve PlayStation 4 sürümleri, PSP versiyonundan alındı. Hızlı kaydetme ve Görsel Ön Ayar gibi çeşitli özellikleri içerisinde barındırır. Ayrıca bu oyun, PlayStation Store üzerinden ayrı olarak satışa sunulacak. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1963210/VALKYRIE_ELYSIUM/
 
Fragman videosu