Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spider-Man 2'nin Kötü Karakteri Venom için Yeni Ekran Görüntüsü Paylaşıldı

 
 
Insomniac Games, Marvel's Spider-Man 2'nin kötü karakteri Venom'a yeni bir bakış sundu. Karakterin yeni ekran görüntüsü Comic-Con fuarı öncesinde Entertainment Weekly aracılığıyla ortaya çıktı ve hayranlara sunuldu. Çıkışı yaklaşan PS5 devam oyununda Candyman oyuncusu Tony Todd, Venom'u seslendirecek.
 
Spider-Man 2 yakında geliyor
 
 
 
Devam oyununda ekipler Venom üzerinde oldukça fazla durduğunu ve çeşitli seçmeler yaptığını açıkladı. Kıdemli sanat yönetmeni Jacinda Chew, karakterin görsel tasarımından da bahsetti: "Yapım boyunca karşılaştığımız zorluklardan biri Venom karakteriydi. Bu konuda birçok soruyla karşı karşıya kaldık. Venom'un dudakları var mı? Gülüyor mu? Gülümsüyor mu? Yoksa kaşlarını mı çatıyor? Bu kötü karakteri korkutucu ve ürkütücü yapmakla gülünç bir tiplemeyi çıkarmak arasında ince bir çizgi var.”
 
Öte yandan Insomniac, Mayıs ayında Spider-Man 2 için yeni bir oynanış videosu yayınladı ve birkaç yeni özelliğin yanı sıra başka bir önemli kötü adam olan Avcı Kraven'i ortaya çıkardı. Sony tarafından yayınlanacak olan Spider-Man 2, 20 Ekim 2023 tarihinde PS5 için geliyor. Oyunun ön siparişleri şu anda açık durumda.
 
Venom ekran görüntüsü
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle aksiyon macera hikaye açık dünya sony insomaniac ps ps5 ps4
Diablo 4 Haziran Ayında 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı: Blizzard için Çeyrek Rekor! Efsane Yolda: Resident Evil 9'un Çıkış Yılı Sızdırıldı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.7.2023 14:35:01

+1
Sonyde olmasa kaliteli IP zor görecez,microzorttan beklersek ölüden şey istemek gibi neyse.Kalitenin "K" si yok firmada ya yazık,gidip grounded ve redfall gibi oyunlarla devam etsin aferin.

BSC Misafiri

21.7.2023 11:52:03

0
Bilmiyorum oyunun yeni görsel tarzında grafikler gerilemiş gibi geliyor bana...

BSC Misafiri

20.7.2023 20:33:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: Jer Aders Ultimate Spider Man'deki gibi venom ile de oynayabilsek muhteşem olur.
Öyle olacak zaten.

BSC Misafiri

20.7.2023 20:33:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: Jer Aders Ultimate Spider Man'deki gibi venom ile de oynayabilsek muhteşem olur.
Herkesin istediği bir özellik o, youtube, forumlar... Bana kalırsa Ana oyunda Hali hazırda 2 karakter var. Peter ve miles. Bir ihtimal ana oyuna da ekleyebilirler ama kısa olur. Yani oyunun 100 de 30'luk bir kısmı Tıpkı ilk oyundaki Marry Jane sekansları gibi. Ama bir dlc'nin ya da tıpkı "Marvels Spider man Miles Morales" gibi standalone dlc diyelim süresinden ötürü sadece Venom'a odaklanacağını düşünüyorum.

aykut291

20.7.2023 19:00:21

+3
Merakla bekliyoruz bakalım bu sene alınacak birşey kalmadı zaten.Arada Sony oyun çıkardımı Oyun oynuyoruz işte bunu en içten samimiyetimle söylüyorum.Sony nin oyunları oynatıyor kendini bir kalite çizgisi var.

Jer Aders

20.7.2023 17:08:03

0
Ultimate Spider Man'deki gibi venom ile de oynayabilsek muhteşem olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel’s Spider-Man
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız