Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Diablo 4 Haziran Ayında 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı: Blizzard için Çeyrek Rekor!

 
Blizzard tarafından oyunculara sunulan aksiyon rol yapma oyunu çıkış yaptığından bu yana 10 milyondan fazla oyuncuya ev sahipliği yaptı. Oyun 5 Haziran'da PC ve konsollar için yayınlandı ve ortaya çıkan bilgilere göre oyun bugüne kadarki en hızlı satan Blizzard oyunu oldu.
 
Diablo 4 oynanmaya devam ediyor
 
 
 
Geçtiğimiz günlerde açıklanan ikinci çeyrek kazanç raporunda "bu çeyreğin sonu itibarıyla Diablo IV, diğer tüm Blizzard oyunlarından daha fazla sattığı" ortaya çıktı. Diablo 4, piyasaya çıkmasıyla beraber 1 milyar dolarlık net kar sağladı. 
 
Yine belirtilene göre 30 Haziran'da sona eren üç aylık dönemde Blizzard'ın geliri yıldan yıla yüzde 160'ın üzerinde artış gösterdi. Bu gelir artışına doğrudan etki eden oyunlar arasında yer alan Diablo 4'ü oyuncular, Haziran ayında 700 milyon saatin üzerinde oynadı. Diğer taraftan Diablo 4'ün 1. sezonu da Malign bugün başladı.
 
Öte yandan Activision Blizzard, ikinci çeyrek kazanç raporuna bu yılın Call of Duty oyunu hakkında kısa bir ekleme yaptı. Geçen yılki Modern Warfare 2'nin devamı niteliğinde olacak yeni oyunun geliştirilmesinin "sorunsuz" ilerlediğini açıkladı..

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Diablo IV Diablo 4 Diablo Blizzard Blizzard Entertainment PS4 Xbox One PC
The Crew Motorfest için 17 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı Spider-Man 2'nin Kötü Karakteri Venom için Yeni Ekran Görüntüsü Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo IV
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız