Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Crew Motorfest için 17 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
GameInformer, Ubisoft tarafından oyunculara sunulacak yarış oyunu The Crew Motorfest oyunu için yeni bir video yayınladı. 17 dakikalık bu video oyun için oynanış kısımları yer alıyor ve büyük oranda oyun hakkında bilgi edinebiliyoruz.
 
Açık bir dünyada yarış deneyimi geliyor
 
 
 
The Crew Motorfest, serideki en iyi açık dünya deneyimini sunmak için gelişmiş araç ve sürüş deneyimini getirmeye hazırlanıyor. Serinin yeni oyunu Motorfest'te oyuncular Honolulu'nun (Hawaii'de bir şehir) sokaklarında yarışabiliyor, volkan yamaçlarından aşağıya doğru inebiliyor ve yemyeşil yağmur ormanlarının derinliklerindeki maceralara atılabiliyor. Farklı bölgelerin yer aldığı oyunda keskin virajlı dağ yollarına doğru ilerleyebiliyor veya güneşin yüzüne vurduğu kumsal kısımlarında gezinebiliyorsunuz.
 
17 dakikalık oynanış videosu  
 
The Crew Motorfest için yayınlanan videoya bakacak olursak; Videoda aracın açık dünyayı karış karış gezdiğini ve oyunun sürüş dinamiklerini görebiliyor aynı zamanda sadece araçla değil planörle beraber de varılacak yere doğru gittiğini öğreniyoruz. Oyunda ek olarak farklı araç türlerinin olduğunu belirtmekte fayda var. Bunun dışında video aracılığıyla harita içerisinde belli başlı kısımlarda yarışlara katılacağımız noktalar bulunuyor ve klasik bir açık dünya yarış deneyiminin bizlere aktarılacağını söyleyebiliyoruz.
 
Yarış oyunu Motorfes, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden PC ve Luna için 14 Eylül'de çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyun şu anda hem Epic hem de Ubisoft store üzerinde 1.199 TL'den satışta. Öte yandan Playstation Store'da 1.399,00 TL, Xbox mağazasında ise 197,50 TL olarak gözüküyor.
 
İşte video 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming xbox one ps4 the crew pc yarış open world
Vahşi Batının Silahlı Çatışmaları "Kill The Crows" Demosunda Sizi Bekliyor Diablo 4 Haziran Ayında 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı: Blizzard için Çeyrek Rekor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.7.2023 10:29:48

0
bugisof oyunlarina güvenim kalmadi malesef buda cöp oyun gibi fena patlicak

BSC Misafiri

20.7.2023 15:10:45

0
air drift demek ha.. yeryüzü bitti şimdide havada drift atıyoz demek. allah akıl versin ubisoft
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Crew ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
78 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız