Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft'un Yeni Yarış Oyunu The Crew Motorfest'in 25 Dakikalık Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulacak yeni yarış oyunu The Crew Motorfest için yeni sızıntılar ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta sonu Insider Program Testi düzenlenen oyun için 25 dakikalık oynanış görüntülerini gösteren bir video sızdırıldı. Bu video içerisinde oyunun birçok detayı bizlere aktarılıyor.
 
Yeni yarış oyunu üst düzey bir deneyim sunmak istiyor
 
 
 
The Crew Motorfest, serinin en iyi açık dünya yarış / sürüş deneyimini sunmak istiyor. The Crew serisini bir üst seviyeye taşımayı hedefleyen Motorfest'te birçok geliştirme yer alıyor. Bu oyunda oyuncular Hawaii şehrinin sokaklarında yarışabiliyor, yanardağın yamaçlarından aşağı doğru inebiliyor, yağmur ormanlarının derinliklerinde maceraya çıkabiliyor ve engebeli dağ yollarında zorluklarla mücadele edebiliyor.
 
Sızdırılan görüntüler ilk etapta Youtube üzerine düştü ve şu anda telif hakkı nedeniyle bu görüntüler ortadan kaldırılmış durumda. Ancak farklı bir platformda bu içerikleri bulmak mümkün. Şu anda görüntüler oldukça bulanık olarak karşımıza çıkıyor.
 
 
Öte yandan yakın 12 Haziran tarihinde Ubisoft Forward etkinliği düzenlenecek. Bu sunumda Ubisoft, The Crew Motorfest hakkında daha fazla bilgi vermeyi planlıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming xbox one ps4 the crew pc yarış open world
İlk Türk Gemisi Muavenet World of Warships’e Ekleniyor! Apple Oyuncularına Müjde: Death Stranding MacOS için Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.6.2023 11:29:13

0
Bu çok saçma birşey Elinizde The Crew 2 varsa herkese insider denemeye açıldı ve oyuna girerken yasal işlem başlatılacağını yazıyor görsel birşey paylaşıldığında niye böyle saçma birşey için davalık olursunuz anlamıyorum video kaldırılmış zaten çoktan Ahmak çok işte :)

ezicioyuncu

6.6.2023 19:40:37

0
Link ölmüş, rrdt gibi sitelerde hala dolanıyor. Bence fizikler yine aynı rezillikte, imtina edip menüleri bile değiştirmemişler. crew2 motofest dlc gibi bir şey olmuş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Crew ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
78 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız