Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel's Spider-Man 2 Temalı PS5 Konsolu Canlı Olarak Görüntülendi

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın ve geliştiriciliğini Insomniac Games ekibinin üstlendiği aksiyon macera oyunu Marvel's Spider-Man 2 temalı PS5 konsol görüntüleri canlı olarak karşımıza çıktı. Bir kullanıcı tarafından Twitter üzerine yüklenen görüntüler konsolun ve kontrolcünün tasarımını canlı olarak bizlere aktarıyor.
 
Spider-Man 2 temalı PS5'ler hayranlara hitap edecek türden
 
 
 
Geçtiğimiz süreçte duyurulan Spider-Man 2 temalı PS5'ler sınırlı sayıda olarak karşımıza çıkıyor. Örümcek Adam kaplamalı olarak ortaya çıkan bu paket hayranların dikkatini çekecek türden. Hem konsol kapağı hem de kontrolcü ile beraber piyasaya sürülmeyi bekleyen bu sınırlı konsol paketi içerisinde aynı zamanda oyunun dijital bir kopyası da mevcut.
 
Spider-Man 2 temalı PS5'lerin ön sipariş süreci 28 Temmuz tarihinde başladı ve 1 Eylül tarihinde de hayranlara sunulmayı bekliyor. Öte yandan Spider-Man 2 oyununu ön sipariş verenlere çeşitli bonuslar sunuluyor. Bu bonuslar arasında da 3 beceri puanı ve çeşitli aksesuarlar yer alıyor.
 
PlayStation 5 konsolunun gücünden tam olarak yararlanmayı isteyen devam oyunuyla beraber oyuncuların elbette beklentileri bir hayli yüksek. Marvel's Spider-Man 2, 20 Ekim tarihinde PlayStation 5 için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
İşte PS5 görüntüsü
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
aksiyon macera hikaye açık dünya sony insomaniac ps ps5 ps4
Luna Abyss için Yeni Fragman Yayınlandı PUBG:BATTLEGROUNDS 30 Ağustos Kupası Başlıyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

29.8.2023 19:53:12

0
Leş ötesi, çoluk çocuk sevindirir ancak.

Persona_6

28.8.2023 21:53:18

+1
Çok şık duruyor. Ancak Ps5 Pro gelicek seneye , şimdi Ps5 alınmaz bana göre. Pro dünyanın en güçlü konsolu olarak 2028 e kadar hükmedecek.

BSC Misafiri

28.8.2023 21:05:56

0
konsolun sol kapak tarafı güzel görünsede sağ kapak tarafı çok basit ve kötü görünüyor örümcek logosunu konumlandırdıkları yer bile kötü. tasarım yarım yamalak olmuş malesef. gamepad ise daha iyi olmuş.

EagleTibet

28.8.2023 19:12:17

0
Üzerinde Spider Man 2 yazmaması çok güzel bir tercih olmuş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel’s Spider-Man
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız