Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Super Smash Bros'da 3DS'inizi Wii U Kontrolcüsü Olarak Kullanabileceksiniz


      Bildiğiniz gibi Super Smash Bros. Japonya için çıkışını yaptı. Oyunu oynayan bir oyuncu yapımda ilginç bir özellik keşfetti. Belirtilene göre Nintendo 3DS'i Wii U'ya bağlayarak 3DS'inizi Wii U kontrolcüsü olarak kullanabiliyorsunuz.
 
      Kyle McLain adlı oyuncunun paylaştığı fotoğrafta 3DS'in üst ekranında "Kişiselleştirilmiş karakterlerinizi kullanmak ve 3DS'i kontrolcü olarak kullanmak için Wii U'ya bağlanın." yazıyor. Şimdilik bu özellik sadece Super Smash Bros. için kullanılabilir olarak görünüyor ve özelliğin diğer oyunlara gelmesi yönünde hiçbir bilgi yok. Bu özelliğin henüz Nintendo tarafından onaylanmadığını hatırlatalım.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ign.com super smash bros nintendo wii u 3ds dövüş pacman
Deep Down'ın %60'ı Tamamlandı Disney Infinity: 2.0 için Iron Fist ve Nova Onaylandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.9.2014 22:47:33

0
Ben Nintendo'nun yerinde olsam Wii U tablet kontrolcüsün çıkarmazdım onun yerine 3DS'yi o işlevde kullandırttırırdım.

alphe7

13.9.2014 18:24:36

0
Ayrıca haber doğru! Gerçekten de böyle bir şey var... Hatta bu linkte Japonca sürümün gameplayi var ''http://www.youtube.com/watch?v=_spmptVZdgY&hd=1 ''de 3:40 a bakın! O seçenekten bağlantı kuruluyor...

alphe7

13.9.2014 15:58:44

+1
Why Nintendo Why?!? Biraz daha çapraz platform oyun barındırtsan, biraz daha sosyal bir ( SHARE tuşu falan işte ) konsol olsan ( yazılım olarak ), geliştiricilere yeterli donanım sunsan, marketinde ara ara indirim vs. olsa ve serverlarını geliştirsen, birden fazla tablet kontrolör desteklesen, daha fazla exclusive bulundursan ve son olarak Türkiye'de resmi olarak, Nortec Eurasia ( ya da herhangi bir temsilci işte ) desteği vs. ile gelsen şimdiye bence Türkiye'de de alan çok olurdu. Yurtdışında da 10 milyonu geçerdin... Ah Nintendo Ah! Hala başarabilirsin de exclusive ile, güncelleme ile vs. destek ile konsolu bir şekilde doldurman lazım...

Bowser Zeki

13.9.2014 14:03:55

+1
Olabilir neden olmasın :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Smash Bros.
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız