Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Deep Down'ın %60'ı Tamamlandı


      Capcom'un PlayStation 4'e özel olarak geliştirdiği Deep Down için Japon oyun dergisi Famitsu'da yeni bilgiler verildi. Dergide yayınlanan makalede oyunun yapımcısı  Kazunori Sugiura oyunun gelişimi sürecinin %60'ının tamamlandığını belirtti.
 
       Sugiura, geçtiğimi sene Tokyo Game Show'da gösterilen oyunun sadece %5'inin geliştirildiğini söyledi. Yani bir yılda oldukça büyük bir aşama kaydedilmiş. Bunun yanında yapımcı oyunun multiplayer kısmının %40'ının tamamlandığını paylaştı. Multiplayer kısmının geride kalmasının sebebi de bu kısmın oyunun geri kalan kısmına göre yaklaşık beş kat daha fazla geliştirme süresi gerektirmesi. Aşağıdan Famitsu'dan alınan taramaları görebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com Deep Down Capcom Aksiyon Macera
TES III: Morrowind ve TES IV: Oblivion'ın Baş Tasarımcısı The Long Dark Ekibine Katıldı Söylenti: Super Smash Bros'da 3DS'inizi Wii U Kontrolcüsü Olarak Kullanabileceksiniz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dictattor

15.9.2014 02:36:00

0
Acele etmelerine gerek yok, yavastan gelistirmeleri avantajdir her zaman. Ama ciktigi zaman da akarrrrrr hakkatten

einhander

14.9.2014 21:05:34

0
proje ne kadar yavas ılerlemıs

winxperror

13.9.2014 22:12:27

+1
quote:

Orijinalden alıntı: TickTok O ilk fragmanı gördügümde ben dahil herkes belkide gelmiş geçmiş en iyi grafikli oyun geliyor dedik.Agzımı açık bırakmıştı o grafikler.Birde insanları salak yerine koyup fragmanda oyun içi gibi silah menüsünü göştermişlerdi.Bu oyun çöp gözümde.
Bu oyun çok güzel olabilir ama online , f2p üzerine kurunca tabi aşırı iyi grafiklere , gerçekten iyi bir RPG yapmaya falan uğraşamadılar.Mal capcom , RPG oynamayan benim bile atmosferini görünce , ejderhaya dalma gibi şeyleri görünce ağzımın suyu aktı.

TickTok

13.9.2014 21:25:47

0
O ilk fragmanı gördügümde ben dahil herkes belkide gelmiş geçmiş en iyi grafikli oyun geliyor dedik.Agzımı açık bırakmıştı o grafikler.Birde insanları salak yerine koyup fragmanda oyun içi gibi silah menüsünü göştermişlerdi.Bu oyun çöp gözümde.

stun

13.9.2014 15:07:10

0
bu oyunun f2p olması ve oynanışın o trailerdan hiçbirşey içermemesi.. özellikle atmosferinin olmaması beni hayal kırıklıgına ugrattı... bloodborne geliyor Allah'tan..

BSC MISAFIRI 2

13.9.2014 14:05:35

0
bu oyun f2p degil mi ? oyunun singleplayer kismida mi var ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deep Down
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız