Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FF7'den Cloud Strife, Super Smash Bros.'a Geliyor


    Nintendo, geçtiğimiz dakikalarda gerçekleştirdiği yeni Direct sunumu sırasında Super Smash Bros. için de yeni bir duyuru yaptı. Belirtilenlere göre Final Fantasy serisinin en beğenilen oyunlarından FF7'nin kahramanı Cloud Strife, önümüzdeki dönemlerde Super Smash Bros.'a dövüşçü olarak katılacak.
 
    Yeni içeriğin ne zaman sunulacağıyla ilgili bir bilgi vermeyen Nintendo, Smash serisine yoğunlaşan yeni bir etkinliğin haberini verdi. Belirtilenlere göre önümüzdeki ay itibariyle yapılacak bir sunumla beraber Smash odaklı yeni duyurular sunulacak. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
super smash bros nintendo wii u 3ds dövüş pacman
Star Fox Zero'nun Yeni Çıkış Tarihi Duyuruldu + Oynanış Videosu Yayınlandı Pokemon'un Red, Blue ve Yellow Sürümleri 3DS Virtual Console'a Geliyor!

Bowser Zeki

13.11.2015 14:00:21

0
Hiç FF serisine başlamamış olsamda Cloud'u bilirdim. Şok olduk hiç beklemiyorduk FF den bir karakter geleceğini. Sırada ne var GOKU?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Smash Bros.
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız