Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Nintendo NX, Yeni Bir Super Smash Bros. ile Çıkış Yapacak


     Nintendo'nun geliştirmekte olduğu yeni konsol hakkında şu an çok fazla resmi bir bilgi bulunmuyor. Yeni gelen bir söylentiye göre Nintendo NX'in çıkışına çok ünlü bir seriden yeni bir oyun eşlik edecek.
 
      Ortaya çıkan söylentiye göre Bandai Namco, Nintendo NX'in çıkışına bir Super Smash Bros. oyunu geliştiriyor. Bu söylenti daha önce Nintendo hakkında önemli bilgileri sızdıran güvenilir kaynak Twitter kullanıcısı Dr. Serkan Toto'dan geliyor. Toto, bu oyunun konsolun çıkışında bulunacağını söylese de konsolun ne zaman çıkış yapacağı hakkında bir fikrinin olmadığını dile getiriyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers.com super smash bros nintendo wii u 3ds dövüş pacman
Steam'de 2K Oyunlarına Büyük İndirim The Division'ın Konsol Sürümünde Görsel Ayarlar Yapılabiliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Master_Evil

31.1.2016 14:20:42

0
nedense hiç şaşırmadım

BSC Misafiri

30.1.2016 18:52:32

+1
quote:

Orjinalden alıntı: olağan_şüpheli resmen şok geçiriyorum. hiç beklemiyorudm. super mario haa
Super Smash Bros'u nasıl Super Mario okudun bir izah etseydin, hani aynı saçmalığı üst üste üç kere göndermekten daha kolaydır diye düşünüyordum. Super Smash Bros oyun dünyasının en çok satan dövüş oyunlarından biridir, bilmemiş ve görmemiş olabilir insan ama bilmediği bir konuda saçmalamak yerine bilginin bir tık ötede olduğu internet dünyasında açıp birkaç video izlenip hakkında bilgi sahibi olunabilir. Super Mario'ya gelince, adım gibi eminim bu ismi nerede görsen veya duysan 30 sene önceki Super Mario oyunu geliyordur aklına. Ama oynayanlar bilirler ki oyun alemindeki en iyi platform oyunudur. Şahsen Wii U'da Super Mario Galaxy 3'ü bekliyordum ama o da Metroid Prime gibi sanırım NX için geliştiriliyor. Haber başlığındaki konuyu ben 2 hafta önce oyunun yapımcısı olan Sakurai'nin bir röportajından öğrenmiştim. Hatta dün yine aynı yabancı sitede Xenoblade Chronicles X'in devam oyununun NX için geliştirildiğini yapımcının demecinden yazmışlardı. Ne yazık ki ülkemizde Nintendo ve oyunlarının haberleri genelde maksat bulunsun zihniyetiyle yapılıyor.

BSC Misafiri

29.1.2016 16:46:29

0
nintendo'ya aşığım..hiç konsol almadım, nintendo ile giriş yapacağım

Bowser Zeki

29.1.2016 01:35:38

0
Bir yanlışlık olmalı. Yeni bir smash olamaz. Bence DLC ler ile port edecekler grafiklerini yükseltip. Daha oyun çıkalı 2 sene olmadı.

Kevin Garnett

29.1.2016 00:47:16

+1
Bilmeden konuşmayın lütfen. Smash Bros, Super Mario gibi exclusiveler her zaman nintendo konsollarına çıkmak zorunda aynı üstteki kullanıcının verdiği FIFA örneği gibi. Çünkü nintendo kullanıcı gta 5 gibi oyunları değil bu oyunları seviyor ve konsolu bu oyunlar için alıyor. Ancak bence de artık çocukça konseptinden çıkıp gta 5, cod gibi oyunların da çıkmasına izin vermeliler. Hem Mario hem GTA seven adam iki ayrı para vermesin.

Fingolfin.

29.1.2016 00:03:30

+2
Smash Bros bilmeyenler toplanmış buraya. Nasıl FIFA gibi oyunlar her yıl çıkıyorsa Smash Bros. da her Nintendo konsoluna gelmesi gereken bir oyun.Özellikle arkadaşlar ile toplanıp oynandığında inanılmaz zevk verir, olmazsa olmazlardan bence. Ayrıca Mario da gelmeli yeni konsola, oyunlar sadece tps aksiyon oyunları olucak diye bir şey yok.Asıl sorun Nintendo'nun ev konsolunda sürekli Mario'ya yüklenmesi, 3. parti oyun eksikliği ve online alt yapı falandır.Şu konsolu bir tanıtsalar da ne nedir, ne değildir görsek.

BSC Misafiri

28.1.2016 23:29:14

0
Nintendo daha yaratıcı şeyler, yeni IPler yapar diye düşünmüştüm yine aynı. Wii U 2 yapmışlar anlaşılan.

olağan_şüpheli

28.1.2016 23:24:34

0
resmen şok geçiriyorum. hiç beklemiyorudm. super mario haa

olağan_şüpheli

28.1.2016 23:23:34

0
resmen şok geçiriyorum. hiç beklemiyorudm. super mario haa

olağan_şüpheli

28.1.2016 23:22:34

0
resmen şok geçiriyorum. hiç beklemiyorudm. super mario haa

Patren

28.1.2016 22:47:10

0
mario yerine gta v çıksın nx daha çok ilgi çeker
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Smash Bros.
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız