Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Mayıs'ta Yeni Pokémon Oyunu Duyurulacak

2011'e 2 Pokémon oyunu sığar mı acaba? Beklemedeyiz.

    Japonya'daki popüler dergilerden biri olan Dengeki, Nintendo'nun Mayıs ayında yeni bir Pokémon oyunu duyuracağını açıkladı.
 
    Bu yeni Pokémon oyunu yeni sayılarında duyuracağını belirten Dengeki, yeni yapım ile ilgili başka bir bilgi vermekten çekinmiş. Batı çıkışını taze gerçekleştiren Pokémon: Black & White'dan sonra Game Freak, yeni Pokémon oyunu çalışmalarına çoktan başlamış olabilir mi? Görünüşe göre yeni oyun ile ilgili en yeni bilgilere Dengeki dergisinin yeni sayısı çıkınca anlayabileceğiz.
 
    Olası bir yeni Pokémon oyunu kanımca artık 3DS için duyurulacaktır. Yine de belli olmaz. Oyunun ismi ne olabilir acaba? Pokémon: Orange / Purple, Pokémon: Gray / Turquoise?..Sallama serbest!
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Neogaf Pokémon Pokémon White Pokémon Black Nintendo DS Game Freak söylenti duyuru dengeki
Risen 2'den Yeni Görüntüler ve Bilgiler FF: Type-0'nun Sitesi Açıldı + Yeni Görseller

MoYk

23.4.2011 15:14:47

+1
Daha çıkmaz Nintendocu BW nin satması için bekliyeceğiz demişti daha çok erken 2012nin başlarında duyuralabilir ama mayısda olmaz.Daha BW nin Batı versiyonunu çıkalı bile bi kaç ay oldu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pokemon Black/White
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız