Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FF: Type-0'nun Sitesi Açıldı + Yeni Görseller

Oyunun grafikleri, PSP'nin gücüne yakışır cinsten.
 
    Fabula Nova Crystallisis'in en çok bekleten yapımlarından biri olan FF Agito XIII, yani tazelenen adıyla Type-0 için yeni bilgiler elimize ulaştı.
 
    Oyunun sitesi şu anda açıldığı rapor edildi. Square Enix'ten alışık olduğumuz bir fantastik müzik ile açılışını yapan site sayesinde yeni detaylara ve ekran görüntülerine ulaşabiliyorsunuz. Dilerseniz duvar kağıdı sekmesi de var.
 
    Oyunun sitede verilen yeni bilgileri arasında savaş sistemine yer verilmiş. Her karakterin bir 'Ability Attack' saldırısı olacağına yer verilirken, bu saldırıyı 'Ability' barını doldurduktan sonra gerçekleştirmek mümkün kılınacak. Oyundaki karakterlerden biri olan Ace'in 'Ability Attack' saldırısı 'Deck Open'. Yeterli ability barı dolduğunda Ace, bu saldırıyı kullanarak düşmanına karşı 4 kart fırlatıyor, böylece hem hasar hem de düşmanın gücünü azaltıyor. Bu ve benzeri saldırılar oyunda bolca bulunacak.
   
    Bu keyifli siteye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Siteden alınmış bir kaç ekran görüntüsü ise aşağıda:
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Andriasang resmi site ekran görüntüleri görseller Final Fantasy Agito XIII Final Fantasy Type 0 Fabula Nova Crystallis Square Enix PSP JRPG RPG
Söylenti: Mayıs'ta Yeni Pokémon Oyunu Duyurulacak NGP'nin Kamera Özellikleri Heyecan Yaratıyor!

MantarTheGreat

23.4.2011 21:06:06

+1
Bu seri hiç ölmez...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy Type 0
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız