Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Risen 2'den Yeni Görüntüler ve Bilgiler

Düşmanlarınız günün belirli saatlerinde avlanmaya çıkacak ya da uyuyacak
 
     Piranha Bytes, devam oyunu olan Risen 2: Dark Waters için yeni bilgiler ve ekran görüntüleri yayınladı. Korsan teması ile karşımıza çıkan yeni RPG, açık dünyası ile oyunculara yepyeni tecrübeler sunacak.
 
     Risen 2, tropik iklim ile harmanlanmış bir fantezi dünyasına sahip olacak. Görselliğin artması için geliştirilen yeni teknolojiler sayesinde yüksek çözünürlüklü kaplamalar, atmosfer değişiklikleri (Hava olayları gibi), su ve gölgelendirme efektleri, tamamen yenilenmiş animasyon sistemi ve ayrıntılı NPC karakter modellemeleri gibi yenilikler ile karşımıza çıkacak. Dinamik olarak değişen hava şartları ve gece / gündüz devinimi, günlük rutinlerini gerçekleştiren karakterler ve yapacağımız şeylere göre değişen davranışları sayesinde bizlere yaşayan bir dünya sunulacak (Hatta yaratıkların da uyumak gibi günlük rutinleri olacak).
 
     Birbirinen farklı tasarımlara sahip olacak adalar birbirlerinin kopyası olmayacak ve bizleri keşfetmeye zorlayacak. Bu adalarda yapacağınız şeylerin neticesinde görevler açılacak ve NPC'lerin davranışları değişiklik gösterecek.
 
      Yayınlanan bilgiler eşliğinde beğenimize sunulan ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Piranha Bytes Deep Silver Risen 2 Dark Waters RPG Ekran Görüntüsü
Final Fantasy VI'nın Batı Çıkışı ESRB'de Görüldü Söylenti: Mayıs'ta Yeni Pokémon Oyunu Duyurulacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.4.2011 01:31:32

0
İlk oyunda grafikler yeterliydi, hikayeyi pek bilmiyorum çünkü devam etmedim oynamaya. Sebebi ise farklı farklı saçma sapan yaratıklar ve görevler olmasıydı. Neymiş efendim, git 10 tane fare kes, 20 tane yılan yakala bilmem ne. Çok fazla yaratık çeşidi iyi değil bence, oyunun kalitesini düşürüyor.

Sulu Çor Kağan

24.4.2011 00:27:10

0
gothic serisinin tek kötü yanı optimizasyondu. o da firmanın biraz fukara olmasından kaynaklıydı. umarım aynı sorunlar yaşanmaz.

emulert

23.4.2011 16:32:30

0
Yaşayan bir açık dünya vaadini göthic 3 ve risende gerçektende başarılı bir şekilde yerine getirmişlerdi bu sefer ne kadar kaliteli olacak çok merak ediyorum. Bambaşka bir havası var bu serinin rpg olarak, başka rpglerden çok farklı kılıyor kendisini.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Risen 2: Dark Waters
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız