Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Risen 2'nin İlk Gün DLC'lerinden Ayrıntılar

Risen 2: Dark Waters türü sevenlerin yakın takibinde

     Risen 2: Dark Waters da oyuncuların hiç hoşuna gitmeyen, ama geliştiricilerin son dönemlerde sıkça başvurduğu bir yöntemle karşımıza çıktı. Oyun için ilk gün DLC'leri (indirilebilir içerik) satışa çıktı. Bu içeriklerin adı Treasure Isle ve A Pirate’s Clothes olarak açıklandı.
 
    Treasure Isle adlı indirilebilir içerikte Kaptan Steelbeard'ın gizli hazinesinin peşine düşüyoruz. Bu içerik 9.99 dolardan satışa çıktı. Diğer taraftan 2.99 dolara satışa çıkan A Pirate’s Clothes adlı indirilebilir içerik ise ana karakterinize yeni giysiler, şapka, kanca, tabanca ve özel bir yüzük getiriyor. Bu yeni ekipmanlar karakterimizin yeteneklerini %5 oranında arttırıyormuş.

    Oyunun konsol sürümlerinin Ağustos ayında konsola özel bir indirilebilir içerikle piyasaya çıkacağını da belirtelim. PC kullanıcıları ise oyunu oynamaya başladılar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Piranha Bytes Deep Silver Risen 2 Dark Waters RPG
Amazon, 007 Legends'i Ekim Ayına Listeledi Wii U'nun Tablet Kontrolcüsü Kablolu mu Olacak?

lie_coffin

28.4.2012 11:55:03

0
ilk oyun ne kadar da içten,sevimli,gerçek bir rpg idi... bu sefer hem fiyatıyla hemde soğuk duruşuyla itici geliyor bana maalesef
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Risen 2: Dark Waters
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız