Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Bu Hafta Yeni Bir PlayStation State of Play Düzenlenecek

 
 
Sony tarafından dönem dönem düzenlenen PlayStation State of Play bu hafta tekrar karşımıza çıkabilir. Ortaya çıkan söylentilere göre 31 Ocak tarihinde yeni bir canlı yayın etkinliği düzenlenecek ve bu etkinlik içerisinde öne çıkan birçok oyun yer alacak.
 
Etkinlikte Death Stranding 2, Silent Hill 2 ve diğer oyunlar yer alacak
 
 
 
XboxEra'dan Nick Baker tarafından bildirilene göre Ocak ayının son gününde bu etkinlik kapsamında Death Stranding 2, Silent Hill 2 ve diğer oyunların yer aldığı yeni bir canlı yayın yapılacak. Aynı şekilde bu söylentileri doğrulayan Eurogamer ise yakında State of Play etkinliğinin yapılacağını belirtiyor.
 
Diğer taraftan sızıntı haberlerle beraber karşımıza çıkan Billbil-Kun geçtiğimiz hafta yeni bir etkinliğin düzenleneceğini belirtmişti. Bu söylentilerle beraber yakın zamanda bir etkinliğin karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz ve aynı zamanda diğer söylentilere de burada yer vermek istiyoruz.
 
Öte yandan yeni detaylar arasında Sony Interactive Entertainment'ın Until Dawn oyununu PS5 ve PC'ye getirmeyi planladığı bildiriliyor. Umuyoruz ki etkinliği kapsamında güzel oyunlarla beraber karşılaşabilir ve yeni içerikleri burada görebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun geliştirme stüdyo firma sony
Epic Games'ten Infinifactory Oyununu Ücretsiz Almayı Unutmayın Like a Dragon: Infinite Wealth Serinin En İyi Çıkışını Gerçekleştirdi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.1.2024 12:36:22

0
Ps VR2 mi kaldı Allah aşkına, ne konuşan var ne de alan birde üstüne oyun gösterilecekmiş hey Allahım..

mehmetalpertr

30.1.2024 09:30:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Until dawn çıkalı neredeyse 15 yıl oldu.Yazık fakir adam gidip 5.000 tl lik bilgisayar alıyor sonra 15 yıl bekliyor da sony efendi lütfedecek de pc'ye portlayacak oyunu.
5000 tl ye PC mi var bilader ? Adamda RTX 4080 bile varsa PS5 den pahalıdır. Adamın kendi tercihidir.

lextor

29.1.2024 21:16:14

0
Rise of the ronin gameplay Sh2 ve mgs delta gameplay gelmezse sony eski Microsoft gibi bomboş bir etkinliğe daha imza atmış olacak.

BSC Misafiri

29.1.2024 19:11:31

0
Until dawn çıkalı neredeyse 15 yıl oldu.Yazık fakir adam gidip 5.000 tl lik bilgisayar alıyor sonra 15 yıl bekliyor da sony efendi lütfedecek de pc'ye portlayacak oyunu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız