Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic the Hedgehog 2 HD Tekrar Geliştirilmeye Başlandı


     Sonic hayranlarının başlattığı bir proje Sonic the Hedgehog 2'yi günümüz teknolojisiyle buluşturup daha iyi bir görsellikler karşımıza çıkaracaktı. Uzun  süredir herhangi bir gelişme olmayan bu proje dün resmi bir duyuruyla tekrar hayata döndü.
 
      Sonic the Hedgehog 2 HD projesi 1992 yılında Sega Master System ve Sega Genesis için çıkmış olan Sonic the Hedgehog 2'nin günümüz görselleriyle buluşmuş hali olacak. Geliştirici ekip yapım hakkında bir gelişme yaşanmamasının sebebi olarak oyunun programlama elementlerinin silinmesini gösterdi. Bunun üzerine ekip kendi oyun motorunu geliştirdi ve yeni oyun motoru başarılı olunca proje gelişimine devam etmeye başladı.
 
     Ayrıca ekibe katılan iki yeni programcı oyunu Mac'e portlabilecek. Sonic the Hedgehog 2 HD için gelecek bilgileri yapımın resmi Facebook sayfasından takip edebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sonic 3DS Sega Nintendo Klasik Sonic
Caffeine, Başarısız Olan Kickstarter Projesine Rağmen Geliştirilecek Batman: Arkham Origins'in 'Complete' Sürümü Gözüktü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

28.6.2014 10:56:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: fazliboz

ama 16 bitlik versiyonu daha önce genesise çıktı daha sonra grafikleri 8 bite düşürüp master systeme çıkardılar
Master system eski konsoldu. Ona kalırsa game gear'ada çıktı master system versiyonuyla aynıydı.

Lil Bloodred Ridin Hood

28.6.2014 01:01:34

0
müziklere dokunmasınlar hele o mystic cave zone bölümüne

fazliboz

25.6.2014 18:14:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: asaltek yav, şu "sonic the hedgehog" un o efsane müzikleri ile 8bit lik versiyonunu çıkarsalar ya tekrardan, 15 senedir bekliyorum ulen. hani şu sega master system 2 ile birlikte verilen versiyondan bahsediyorum, 16 bitlik olanı ile karıştırmayın sakın, o resmen müziklerine kadar çakmaydı ve ps3 e bile gelmişti. Fakat asıl orijinal olan 8bit lik versiyonu neden halen çıkarmadılar, TALHA cevaplarsa sevinirim.
ama 16 bitlik versiyonu daha önce genesise çıktı daha sonra grafikleri 8 bite düşürüp master systeme çıkardılar

asaltek

25.6.2014 14:21:29

0
yav, şu "sonic the hedgehog" un o efsane müzikleri ile 8bit lik versiyonunu çıkarsalar ya tekrardan, 15 senedir bekliyorum ulen. hani şu sega master system 2 ile birlikte verilen versiyondan bahsediyorum, 16 bitlik olanı ile karıştırmayın sakın, o resmen müziklerine kadar çakmaydı ve ps3 e bile gelmişti. Fakat asıl orijinal olan 8bit lik versiyonu neden halen çıkarmadılar, TALHA cevaplarsa sevinirim.

BSC Misafiri

25.6.2014 11:10:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: fazliboz Ben sonic 4 gibi birşey bekledim ama bu çok amatörce duruyor en azından bedava olacaksa iyi olur
Amatörce mı ? Orjınal oyunun aynısı sadece görselleri krıstal kalıtesınde tertemız ıslemısler ve orjınal muzıklerı referans alarak guzellestırmısler. Bu halıyle bıle oldukca guzel duruyor oynarım acık net oynarım benım gıbı dusunen mılyonları da bulabilirim. Yapılan ıs kolay bırsey degil.

Bowser Zeki

25.6.2014 10:30:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: fazliboz Ben sonic 4 gibi birşey bekledim ama bu çok amatörce duruyor en azından bedava olacaksa iyi olur
SEGA yapmadı bunu FAN yapımı bir oyun olacak. Büyük ihtimal bedava olur.

fazliboz

25.6.2014 02:11:17

0
Ben sonic 4 gibi birşey bekledim ama bu çok amatörce duruyor en azından bedava olacaksa iyi olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic the Hedgehog 3D
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız