Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman: Arkham Origins'in 'Complete' Sürümü Gözüktü


     Oyun dünyasının en önemli serileri arasına giren Batman serisinin piyasaya çıkan son oyunu Batman: Arkham Origins'in 'The Complete Edition' isim sürümü Amazon'un Almanya sitesi tarafından listelendi.
 
     Daha önce pek çok oyunda gördüğümüz gibi, daha önce çıkmış bütün indirilebilir içerikleri barındırması beklenen sürüm, PC için 29.99€, PS3 ve Xbox 360'ta ise 39.99€ seviyesinden raflardaki yerini alacağa benziyor. Arkham Knight öncesi seriyi tamamlamak isteyenler için güzel fırsat.

Bu haberin bağlantısı
URL
Batman Arkham City Arkham Asylum Arkham Origins Rocksteady Warner Bros Warner Bros. Games Montreal Batman Arkham City Arkham Asylum Arkham Origins Rocksteady Warner Bros Warner Bros. Games Montreal
Sonic the Hedgehog 2 HD Tekrar Geliştirilmeye Başlandı Tecmo Koei, Avrupa'da İsim Değişikliğine Gidiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

28.6.2014 14:56:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: waltran complete edition yani TAM SÜRÜM. bu kadar.- başka bir demiyorum utanmadan sıkılmadan arlanmadan diyorlarki biz oyunu size 60 dolara satarken KESEREK sattık aha şimdide TAM SÜRÜMÜ
sonra ınsanlar nıye korsana yonelıyor. fırmalar yarım oyun cıkartırlarsa sonra dlc lerle oyunu tamamlarlarsa oyuncu kesim sınırlenıp acısını cıkartmak ıcın korsana yonlenıyorlar.

waltran

25.6.2014 15:10:48

0
complete edition yani TAM SÜRÜM. bu kadar.- başka bir demiyorum utanmadan sıkılmadan arlanmadan diyorlarki biz oyunu size 60 dolara satarken KESEREK sattık aha şimdide TAM SÜRÜMÜ

Zarbo257

25.6.2014 10:37:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: KaptanRita Oyunu çıkarmadan DLC duyuruyolar. Bırakın artık şu işi bıktık. Aynı Ubisoft.

Rockstar gibi olun ya. Adamlar kimseye çaktırmadan birden GTA5'i yeni nesil ve PC'ye getirdi. Alttan alttan yapın şunu, bi oyun çıksın 6 ay geçsin sonra çıkar DLC'yi gündeme.

1 sene bekletti Rockstar en sonunda çıkardı adam. Bak 1 sene diyorum. Sen 6 ay bekleyemiyorsun.

Ubisoft ile Warner Bros aynı kafa.
Hocam Batman Arkham Origins çıkalı aylar oluyor :)) Batman Arkham Knight ile karıştırdın sanırım.

KaptanRita

25.6.2014 03:59:41

+1
Oyunu çıkarmadan DLC duyuruyolar. Bırakın artık şu işi bıktık. Aynı Ubisoft. Rockstar gibi olun ya. Adamlar kimseye çaktırmadan birden GTA5'i yeni nesil ve PC'ye getirdi. Alttan alttan yapın şunu, bi oyun çıksın 6 ay geçsin sonra çıkar DLC'yi gündeme. 1 sene bekletti Rockstar en sonunda çıkardı adam. Bak 1 sene diyorum. Sen 6 ay bekleyemiyorsun. Ubisoft ile Warner Bros aynı kafa.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman: Arkham Origins ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız