Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yüksek Puanlarıyla Dikkat Çeken Sonic Mania'ya Güncelleme Geliyor

 
    SEGA, Sonic Mania ile serinin hayranlarını geçmişe götürmüş ve oyunun aldığı yüksek puanlarla da başarılı bir görüntü çizmişti. Ancak Switch oyuncuları için bu keyfi baltalayan bir durum vardı. Home butonu problemi.
 
     Ancak yeni yamayla birlikte bu durum tarihe karışıyor. Oyunun resmi twitter hesabından yapılan açıklamayla birlikte Super Sonic isimli yeni bir butonun eklendiği, Switch kullanıcılarının yaşadığı home butonu probleminin ve bazı açıkların giderildiği belirtildi.
 
     Home butonu probleminin çözülmesi pek çok oyuncuyu rahat ettirmiş gibi gözükse de yaşanmakta olan bug problemleri ilerleyen dönemlerde yeni bir güncellemenin habercisi olabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mynintendonews Sonic 3DS Sega Nintendo Klasik Sonic
The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia için Dört Dakikalık Oynanış Videosu Avalanche Studios Bir Sonraki Nesil Konsollara Oyun Geliştirmek için Programcı ve Yönetmen Arıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic the Hedgehog 3D
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız