Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Slime Heroes PC ve Xbox Series için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Whitethorn Games ve geliştirici Pancake Games, aksiyon macera oyunu Slime Heroes'u Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store) için duyurdu. Basit yapısıyla beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan oyun, ilgi çekici ve renkli atmosferleri de bünyesinde barındırıyor.
 
Renkli atmosferlerin yer aldığı eğlenceli bir yapım
 
 
 
Kadim muhafızların yer aldığı yapımda gizemli bir yolculuğa adım atmaya hazırlanıyor ve diğer sümüklü böceklerle beraber büyük bir yolculuğa çıkıyoruz. Oyunda gizli geçitlerin bulunduğu, aynı zamanda zorlu bulmacaların ve zindan kısımlarının yer aldığından da bahsedebiliyoruz. Dikkat çekici hazineleri ortaya çıkarmaya çalıştığımız tuhaf bir dünyayı burada keşfetmek durumunda kalıyoruz.
 
Oyunda kendi avantajımıza olacak çeşitli öğeleri kullanabiliyor ve büyülü becerilerimizi burada düşmanlara karşı kullanabiliyoruz. Dinamik birleştirme mekaniğiyle beraber yer aldığımız yapımda seviye atlayabiliyor ve bulunduğumuz ülkeyi eski haline getirmek için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Slime Heroes
Bulmaca Macera Oyunu Highwater, 14 Mart'ta Geliyor Vampir Temalı Aksiyon Oyunu EvilVEvil Bu Yaz Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız