Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silkroad'ın Etkinliği Oyunculara Diz Çöktürdü

 
    Öncü çevirimiçi oyun yayin ve yapim firmasi Joymax bugün dünyaca bilinen ücretsiz 3D MMORPG oyunu Silkroad Online için en son etkinligini bitirmenin imkansiza yakin oldugu görüldü. “Anka Kusu Zaman Atagi!” o kadar zorlayiciydi ki GM yardimina ragmen etkinlik zar zor bitirildi. Oyuncular yeteneklerinin simdiye kadarki en sinir bozucu etkinlikle zorlanmasindan oldukça memnundu.

    Dünya çapindaki oyuncular son etkinlikle ilgilli tatminlerini Silkroad Online’in resmi Facebook sayfasindan paylasti. Oyuncular Silkroad Online’in son güncellemesi “Silkroad’u Yak Bölüm 2. Dogu & Bati Birlesiyor!” ile gelen Çinliler ve Avrupalilarin yetenek dengesinide içeren büyük gelistirmelerden oldukça memnun olduklarini yorumlariyla gösterdiler. Fakat elit oyunculara diz çöktüren en son etkinlik “Anka Kusu Zaman Atagi!” oldu. Kilavuz kolay olmasina ragmen görev zordu. Bu nihai görevde her bir essiz yaratigi(bazense 3 tanesini!) 10 dakikada maglup edebilmek oyuncularin hem yetenek hemde takim oyunlarina bagliydi. Etkinligin zorluk derecesi sebebiyle Silkroad Online takimina zaman sinirlamasinin arttirilmasini düsünmesi gerektigi söylendi.

    Her bir essiz yaratiktan düsürülebilecek destansi silah ve zirhlar oyunculari bekliyor. Ayrica, 2 Anka Kusu’da rastgele oyunculara verilecek olan ve oyuncunun seviyesini maksimuma yakin bir seviyeye getirecek, 30 milyon yetenek puani verecek ve oyuncunun kendi tercihi özel bir zirh setine sahip olabilecek olan essiz Abonelik karti düsürüyor.

    Oyuncular Silkroad Online’in resmi websitesi olan http://www.joymax.com/silkroad sayfasindan veya oyun içerisinden ulasilabilecek Silkroad Online’in resmi Facebook sayfasindan Anka Kusu Zaman Atagi etkinligi hakkinda detayli bilgilere ulasabilirler.

    Heyecan herbir Silkroad Online güncellemesi ile katlanarak devam ediyor ve büyük hediyeler Ocak güncellemesini bekliyor. Detaylar tam açiklanmis olmasada Silkroad Online’in bu benzersiz çatismalari bir sonraki eglencenin doruk yapacaginin habercisi olarak görülüyor.
 
Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG F2P Silkroad Online
R.O.D.E. Online, Türkçe Dil Desteğiyle Geliyor TWD: Survival Instinct Oynanış Sahneleri Bir Arada
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

31.12.2012 11:30:11

0
Basın bülteninden hiç bir şey anlamadım. Aynı cümleleri tekrar tekrar yazmışlar. Bence editörde bunu yazmak istememiş ama yazmak zorundasınız. :)

Giovannii

30.12.2012 19:25:50

0
Verdiğim paralara ve zaman çok acıyorum.

encuni

30.12.2012 16:39:21

0
kankam1030 Orjınalla private aynı olmuo

feriox

30.12.2012 16:21:42

0
Zaman harcadığıma üzüldüğüm yegane oyun.

kankam1030

30.12.2012 16:12:15

0
silkroad private server kaynıyor ortalık istediğini oyna
quote:

Orijinalden alıntı: encuni 80 cap sro açsalar tekrar başlardım kım uğraşcak 130 140 la.

Zendagi Migzara

30.12.2012 15:59:19

+1
vay silkroad haberi :)

encuni

30.12.2012 15:02:33

+1
80 cap sro açsalar tekrar başlardım kım uğraşcak 130 140 la.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silkroad Online
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız