Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silkroad Online'a Denge Güncellemesi


     Sektörün önde gelen oyun yayin ve yapimci firmasi Joymax,dünyaca ünlü ücretsiz oynanabilen MMORPG türündeki oyunu Silkroad Online için heyecan verici bir güncellemeyi duyurdu. Dünya üzerinde 15 Milyon oyuncunun tercihi Silkroad 18 Aralikta yetenek denge güncellemesi ile karsimiza çikacak. Basligi, “Silkroad’u Yak Bölüm 2: Dogu ve Bati Birlesiyor!” olan güncelleme geçen ay oyuna gelen güncelleme serisinin 2.si. Gelecek olan Silkroad Online güncellemesinin en büyük gelistirmelerinden biri irk, sinif ve grupça oyuna yetenek dengelemesi getirmesi. Bütün karakter siniflari büyük gelistirmelerle ilk elden etkilenecekler, buda Silkroad oyuncularina yepyeni bir oyun deneyimi kazandiracak. Ilgilenen oyuncular bütün yeniliklere http://www.joymax.com/silkroad adresinden ulasabilirler.

     Silkroad Online iki irk arasindaki yetenek dengelemesini yeniden yaziyor, Çinliler ve Avrupalilar’i bir seviye üste tasiyor. Iki irkta orjinal olarak tekil oyunu tercih edenlerin Çinliler olabildigi veya grupça çoklu oyunu sevenlerin tercih ettigi Avrupalilar olarak dizayn edilmisti. Iki irk arasindaki fark ilk etaptaki amacina sadik kalmis olsada her iki tarafinda karismasini tesvik ediyordu. Yeni irk dengelemesi her iki taraftaki oyuncularida yetenek gelistirmelerindeki ufak ayarlamalar, yeni grup büyüleri ve en nihayetinde daha genis bir oyuncu kitlesi sunabilmesiyle grupça hareket etmeye tesvik ediyor. Yetenek dengesi gelistirmeleri sayesinde iki irktaki oyuncularda kendilerine sunulan genis içerikleri daha rahat tecrübe edebilecekler.

      Çin ve Avrupa irklarinin her biri 6-7 adet farkli sinif ve her birine yapilan dengelemelere 18 Aralik günü yapilacak olan güncellemeyle ulasacaklar. Oyuncular güncellemeyle birlikte her bir sinifta fiziksel hasar artisi bekleyebilirler. Bellirli siniflarda da; Kuvvet Ustasi sinifi ve Rahip/Ozan sinifindaki güçlerin yeniden düzenlenmesi gibi yetenek gelistirmeleri gerçeklestirilecek.

     Son olarak, yetenek gelistirmeleri sonucunda gelecek olan inanilmasi güç grup tecrübe puani artisini duymak bütün oyunculari tamamiyle mutlu edecektir. Güncelleme 18 Aralik günü geldiginde bütün gruplar %20 daha fazla tecrübe puani kazanacaklar ki orjinalinde bu rakam sadece %5’ti. Irk ve siniflarda yapilan bu gelistirmelerin yaninda Grup tecrübesinin arttirilmasi pastanin üzerindeki bir krema!

     Geçen ay gerçeklestirilen güncelleme hem yeni hem de eski oyunculara kalici faydalar getirmisken, Silkroad Online bir kez daha ileriye dogru büyük bir adim atarak bütün oyunculara yeni ve heyecan verici bir oyun tecrübesi getiriyor. Silkroad Online oyunculari artik her ayin getirecegi yeni güncellemeleri ve gelistirmeleri heyecanla bekleyebilirler. Geçen hafta yayilan köylerin yakinlarinda duyulmus olan ve büyük bir canavara ait oldugu düsünülen güçlü bagirisla ilgili dedikodular sonrasinda bagirislar üçe çikti…
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG F2P Silkroad Online
Journey, Müzikleriyle Grammy'e Aday Oldu! "Eye of Dante" Uygulasıyla İblislere Meydan Okuyun

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silkroad Online
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız