Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silkroad'a "Ölümsüzün İntikamı" Güncellemesi


     Öncü çevirimiçi oyun yayin ve yapim firmasi Joymax, bugün Silkroad Online için yeni güncellestirmesi Birlestirilmis Grup Sistemi’ni duyurdu.Silkroad Online bu ay gelecek olan “Silkroad’u Yak Bölüm 3: Ölümsüz’ün Intikami” ile Death Bone korkusunu saldi. Anka Kusu’nun küllerinden dogan bu muazzam ölümsüz yaratik simdiye kadarki en güçlü benzersiz yaratik. Bunu alt edebilmenin tek yoluysa birlestirilmis grup sistemi.

     Birlestirilmis Grup Sisteminin basilica özelligi dört ayri grubu birlestirerek büyük bir 32 kisilik grup yaratilabilmesi. Bu kadar büyük bir grup olusturabilmek için Union Ticket’a ihtiyaciniz var ve Union Ticket’in sahibi otomatik olarak grubun lideri seçiliyor. Grup lideri düsen ürünlerin dagitimi gibi çesitli grup seçeneklerine hükmedebiliyor. Bu ay gelen gelistirilmis grup sistemi ile yeni dagitim sistemleri olan yetenek tecrübe puani, rastgele ürünler ve seçerek ürün dagitimi oyuna eklendi.

     Birlik Gruplarina giren oyuncular %25’e varan tecrübe puani artisina sahip olacaklar ve sadece bu büyük gruplar en yeni yaratik Death Bone’a meydan okuyabilecek. Anka Kusu etkinliginin bile yaninda kolay kalabilecegi Death Bone; en yüksek seviyede tam dolu birlik grubu gerektiren simdiye kadar gelen en zorlayici patron yaratik.

     Büyük iskelet yaratik Death Bone çok güçlü yeteneklerle donatilmis, kullandigi yetenek sayesinde oyunculari yanina çekip 5 saniye içerisinde kaçamayanlari öldürebilecek güce sahip. Anka Kusu’nu maglup etmeyi basarip çesitli görevleri yerine getiren oyuncular 13. Seviye ekipmanlar, oyundaki en yüksek tecrübe arttirimini ve altini ve daha fazlasini veren bu kötü yaratigi çagirabiliyorlar.

Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG F2P Silkroad Online
Deadpool'dan Yeni Ekran Görüntüleri Civilization V'in Yeni Ek Paketi Gözüktü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silkroad Online
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız