Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

R.O.D.E. Online, Türkçe Dil Desteğiyle Geliyor

Oyun dünyasında gözler Türkiye'ye, oyunlar Türkçe'ye çevrildi.

    Oyun fuarları ve online oyun kullanıcılarının sayısındaki hızlı artış gibi etkenler, 2012’de gözlerin Türkiye’ye çevrilmesini sağladı. Mobil oyunlar da dâhil edildiğinde 40 milyon saati bulan oyun oynama süresi, R.O.D.E. Online gibi Türkiye pazarına giren yeni oyunların Türkçe dil seçeneği ile oyuncuların karşısına çıkmasını sağlıyor.

    Online oyun pazarının Türkiye’de hızla genişlemesi ile Türkçe dil seçeneği artık neredeyse bir zorunluluk haline geldi. Türkiye’de online oyun sektörünün köklü firmalarından MMIS Games, yayıncılığını üstlendiği R.O.D.E Online’ı 2013 başında Türk oyun severlere Türkçe olarak sunmaya hazırlanıyor. Düzenlenen oyun fuarları ve yapılan yatırımlarla önümüzdeki dönemlerde Türkiye’nin online oyun sektörünün merkezlerinden biri haline geleceğine değinen MMIS Games yetkilileri, Türkçe dil seçeneği olmayan birçok online oyunun bu pazarda istediği yeri bulamayacağına dikkat çekiyor. R.O.D.E Online’la devrimsel bir MMORPG (çok oyunculu online oyun) deneyimini kullanıcılara Türkçe olarak sunmaktan mutluluk duyacaklarını belirten MMIS Games CEO’su Mehmet Şükrü Çeken, oyun severleri kullanımda olan beta sürümüne katılmaya ve tam sürüme avantajlı başlamaya da davet ediyor.

Binek ve PvP Sisteminde Devrim

    Kullanıcılarına gelişmiş bir binek sistemi sunan R.O.D.E Online, oyuncuların kendi bineklerini yumurtadan itibaren yetiştirmesine imkân sağlıyor. Bir ejderha yetiştirmeyi ve eğitmeyi başaran oyuncular ise uçsuz bucaksız R.O.D.E Online dünyasında hem karada hem havada savaşma fırsatı buluyor. Farklı sınıf seçeneklerinin de mevcut olduğu oyun, her oyuncunun kendi karakterinde belirli yetenekleri öne çıkararak savaş sırasında rakibine üstünlük sağlamasına izin veriyor.

Dinamik, Yaşayan Dünya

    Birçok online oyunun aksine R.O.D.E Online’da yapay zekanın da oldukça üst seviyede olduğunu belirten MMIS Games yetkilileri, sadece oyuncuların değil, yaratılan dünyadaki varlıkların da stratejiler geliştirerek oyuncuların kalelerine saldırabildiğini ve dinamik bir dünya sunduğu üzerinde duruyor. Alışılagelmiş MMORPG türüne dahil oyunlardan oldukça farklı bir sisteme sahip olan R.O.D.E Online, tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabiliyor.
 
http://www.rodeonline.com/
Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
mmis games mmorpg f2p rode online mgame
Yeni Tomb Raider’da Beğendiğimiz 3 Unsur Silkroad'ın Etkinliği Oyunculara Diz Çöktürdü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RODECİ

28.2.2013 11:04:36

0
Merhaba Bugün sır bu RODE konusu var diye kayıt oldum. Bu nedenle bende bir kaç kelime söylemek isterim ki bence bir kaç kelimeden fazlasını hak ediyor bu oyun :) Oyunun tamamen türkçe olması ve çoçukluğumdan beri sevdiğim ejderha hikayelerini birebir yaşadığım bir dünyadır RODE ONLINE

Vulthar

24.1.2013 14:49:08

0
RODE' ye bir şans verin derim. Hatta oyunda her iki tarafta da Türk kabileleri var. Firean; Prestige, Ayasofya, AYYILDIZ Azurian; Altınordu

OyuncuAliko

22.1.2013 23:54:37

0
Yahu Neyin kopyası :D Bu oyun harika bence :D

Vulthar

22.1.2013 13:42:59

0
Bedava bir oyuna göre yapılabilecek bu kadar çok şey olması beni şaşırttı açıkçası. Denemenizi tavsiye ederim.

BSC Misafiri

30.12.2012 22:45:50

0
aionda cogu guzel şey paralı para yatıramayanlar için bu oyun güzel olabilir

neuronthe

30.12.2012 18:43:14

0
Değil ne grafik ne mekanikler neresinden tutarsanız tutun, aion wow benzemiyor. Siz her mmo oyuna wow diyorsanız ayrı. Ancak bu oyun durum farklı grafikleri, animasyonları aion kopyası. Bir kaç oyun daha var bunun gibi. Wow kopyası oyun rune of magic ve rift tir.

Kalzagg

30.12.2012 17:34:02

-2
aionda bir wow kopyası degılmı

neuronthe

30.12.2012 15:48:53

-1
Böyle aion kopyalarını oynayacağınıza aion oynayın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
R.O.D.E. Online
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız