Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sea of Thieves PlayStation’da En Çok Ön Sipariş Edilen Oyun Oldu!

 
 
Rare Ltd tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından daha önce Xbox ve PC platformları için yayınlanan Sea of Thieves şimdi ise PlayStation konsoluna çıkış yapmaya hazırlanıyor. Microsoft'un rakip platformlara gelecek birçok oyunu bulunurken Sea of Thieves bu oyunların başını çekiyor. Geldiğimiz noktada oyun PlayStation’da en çok ön sipariş verilen yapımlar arasında yer alıyor.
 
Sea of Thieves'i Playstation kullanıcıları merakla bekliyor
 
 
 
Microsoft ilk etapta birinci taraf oyunlarını Xbox konsollarına ve PC platformuna çıkarıyor. Bu oyunlar artık rakip platformlara da gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz haftalarda aktardığımız üzere rakip platform olan PlayStation konsoluna dört farklı oyunun geleceği aktarılmıştı. Bu oyunlar arasında Pentiment, Hi-Fi Rush, Sea of Thieves ve Grounded yer alıyor.
 
Bu oyunlardan ilki korsan temasıyla beraber karşımıza çıkan ve bir hayli sevilen Sea of Thieves oluyor. Oyun artık PlayStation 5 konsoluna 30 Nisan tarihinde çıkmaya hazırlanıyor. Oyunun ön siparişleri 999 Türk Lirası'ndan verilebiliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
sea of thieves rare microsoft pc xbox one korsancılık aksiyon online multiplayer
Dragons Dogma 2'de Oyuncular Kratos, Gandalf ve Geralt'ı Oluşturdu! Lucia'nın Görseline Bakılarak GTA 6'nın Çıkış Tarihi Bulundu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sea of Thieves
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız