Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragons Dogma 2'de Oyuncular Kratos, Gandalf ve Geralt'ı Oluşturdu!

 
 
Capcom tarafından biz oyun severlere sunulacak olan devam oyunu Dragon's Dogma 2 için yeni içerikler ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde oyunun karakter oluşturma demosu yayınlandı ve tamamen ücretsiz bir şekilde oyunculara sunuldu. Oyuncular bu demo ile beraber karakterlerini oluşturabiliyor ve tam oyuna bu karakterlerini aktarabiliyor.
 
Dragons Dogma 2'de sevilen karakterler bir kez daha karşımızda 
 
 
 
Demo sayesinde ortaya eğlenceli karakterler çıkıyor ve burada kullanıcılar diğer oyunlardan aşina olduğumuz Kratos, Gandalf, Geralt ve Paul gibi karakterleri oluşturarak sosyal medya üzerinden paylaşımlarını gerçekleştiriyor. Karakter oluşturma demosuna bakacak olursak gerçekten detaylı bir sistemin olduğundan bahsedebilir ve oluşturulan bu karakterlerin de bir hayli benzediğini söyleyebiliriz.
 
Yukarıda bahsettiğimiz karakterlerin dışında aynı zamanda Michael Jackson bile oluşturulmuş durumda. Beklenen yapımlar arasında yer alan aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma 2, 22 Mart tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC platformuna çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Oyun şu anda ön siparişleri açık durumda ve Steam platformu üzerinden 50 dolarlık fiyat etiketi ile siparişinizi verebilirsiniz. Diğer taraftan Xbox sahibiyseniz 1.349 Türk Lirası'ndan, PlayStation sahibiyseniz de 1.879 Türk Lirası'ndan oyunu satın alabilirsiniz.
 
Michael Jackson 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
ryo aksiyon macera
Steam'den Yeni Eş Zamanlı Rekoru! 35 Milyon Oyuncu Sea of Thieves PlayStation’da En Çok Ön Sipariş Edilen Oyun Oldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon's Dogma II
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız