Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon’s Dogma 2'ye İlaç Gibi Mod: Hızlı Seyahat Modu Yayınlandı

 
 
Capcom tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma 2 için yeni modlar yayınlanmaya devam ediyor. Şimdi ise ortaya çıkan yeni bir paket oyunda yer alan en büyük sorunlardan birini ortadan kaldırıyor ve hızlı seyahat sistemini getiriyor.
 
Tüm önemli konumlara ışınlanabiliyorsunuz
 
 
 
Mod geliştiricisi 'rthomasv3' tarafından bizlere sunulan yeni mod içerisinde tüm önemli konumlara ışınlanabiliyor ve büyük oranda zamandan tasarruf edebiliyorsunuz. Işınlanırken sadece kendinizi değil aynı zamanda ekip üyelerini de dahil edebiliyor ve doğrudan hep birlikte hızlı seyahat sistemini kullanabiliyorsunuz. Bu sayede ışınlanmak için artık herhangi bir taşa veya kristale gerek kalmıyor.
 
Bildiğiniz üzere Dragon's Dogma 2 içerisinde sınırlı sayıda ışınlanma taşları bulunuyor. Bu taşları elde etmek için bir hayli mücadele vermeniz gerekiyor (Ayrıca para vererek DLC şeklinde alabiliyorsunuz). Zaten geliştirici ekip oyunda herhangi bir hızlı seyahat sistemini uygun bulmadığı için oyuncular daha çok bir yerden bir yere gitmek için koşabiliyor veya uygun bir binek araç kiralayıp ilerlemek durumunda kalıyor. Ancak bunlar oldukça yavaş.
 
Mod dikkatinizi çektiyse buradan indirebilir ve hızlı seyahat sistemi ile beraber oyunda önemli bölgelere doğrudan ışınlanabilirsiniz. Ancak oyunun keyfini geze geze keşfede keşfede çıkarmak istiyorsanız bu modu es geçebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming ryo aksiyon macera
Fallout Dizisi Tüm Bölümleriyle Yayınlandı: Beğendiniz mi? Gelecek Hafta Epic Games Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon's Dogma II
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız