Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sea of Thieves ‘Lost Treasures’ Güncellemesi Yayınlandı

 
Yayıncı Microsoft ve geliştirici Rare, Sea of Thieves'in yeni aylık içerik güncellemesi Lost Treasures'ı bugün itibarıyla yayınladı.

Güncelleme hikaye görevleri Tall Tales için checkpoint sistemini getiriyor. Artık görevler içinde belli noktalarda kayıt yaparak daha sonra kaldığınız yerden ve ilerlemenizi kaybetmeden devam edebilirsiniz. Ayrıca Haziran ayında Tall Tales görevleri için yeni ödüller içerecek sınırlı süreli etkinlikler düzenlenecek ve bu görevleri daha önce tamamlayan oyuncular da ödüller kazanabilecek.

Güncelleme ayrıca günlük ödül görevlerini getiriyor. Her gün What's New mesajlarında bulabileceğiniz günlük ödül görevlerinde belirli bir hazineyi ele geçirme veya sandık odasının kilidini açma gibi mini hedefler yapmanız istenecek. Ödül olarak Gold veya Doubloon kazanacaksınız. Günlük ödül görevlerinin yanı sıra haftalık etkinlikler de yapılacak.

Daha fazla detay için güncelleme notları: seaofthieves.com/release-notes

Sea of Thieves Xbox One ve PC (Microsoft Store) üzerinde ulaşılabilir durumda. Xbox Game Pass'e dahil. 3 Haziran Steam'e de geliyor.

Güncellemenin tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
sea of thieves rare microsoft pc xbox one korsancılık aksiyon online multiplayer
The Last of Us Part II 20 Dakikalık Oynanış Videosu Darkest Dungeon'a PvP Modunu Getirecek DLC Bugün Ücretsiz Olarak Çıkıyor

BSC Misafiri

28.5.2020 08:18:38

0
Bu oyunda arap atı gibi sonradan açıldı ve toparlandı. Stüdyo eleştiriler üzerine oyuncuları iyi dinledi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sea of Thieves
+ TAKİBE
AL
11 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız