Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Darkest Dungeon'a PvP Modunu Getirecek DLC Bugün Ücretsiz Olarak Çıkıyor

 
Geliştirici Red Hook Studios, Darkest Dungeon'a ilk defa PvP modunu getirecek The Butcher's Circus indirilebilir içeriğinin bugün PC (Steam) için çıkış yapacağını ve ana oyuna sahip tüm kullanıcılar için ücretsiz olacağını duyurdu.

The Butcher's Circus indirilebilir içeriği arena tarzı Hamlet mekanını oyuna ekleyecek ve oyuncular burada PvP olarak birbirlerine karşı savaşabilecek. Savaşlar dört karakterden oluşan takımlar halinde yapılacak, campaig karakterleri riske atılmayacak. Ayrıca Stuart Chatwood tarafından bestelenen, Wayne June tarafından yazılan ve Power Up Audio'dan ses efektleri içeren yeni bir müzikal tema içerecek.

Red Hook Studios tarafından belirtilene göre indirilebilir içerik için Mac ve Linux desteği de yolda fakat diğer platformlar ve mağazalar henüz kararlaştırılmamış.

Bunun yanı sıra Darkest Dungeon ilk defa hafta sonu oynaması ücretsiz oluyor. Bugün Türkiye saati ile 20:00'dan 1 Haziran aynı saate kadar Steam üzerinden ücretsiz olarak oynanabilecek.

Gotik roguelike sıra tabanlı rol yapma oyunu Darkest Dungeon PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox One, Switch, PC ve mobil cihazlar üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer darkest dungeon red hook studios rpg sıra tabanlı gotik roguelike bağımsız steam playstation 4 playstation vita
Sea of Thieves ‘Lost Treasures’ Güncellemesi Yayınlandı Trackmania Nations Remake Oynaması Ücretsiz Olacak Fakat Bazı Özellikler Abonelik Gerektirecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Darkest Dungeon
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız