Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Quantum Error'un PS5 Çıkış Tarihi Açıklandı: Xbox Series ve PC Sürümü Yolda

 
 
Geliştirici TeamKill Media, korku oyunu Quantum Error'un 3 Kasım'da PlayStation 5 için çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun Xbox Series ve PC sürümleri ise şu anda geliştirilme aşamasında. TeamKill ekibi bu sürümler için herhangi bir çıkış tarihi açıklamadı.
 
Oyun Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor
 
 
 
Birinci veya üçüncü şahıs kamera bakış açılarıyla beraber oynayabileceğiniz Quantum Error hikaye odaklı nişancı deneyimini sunmayı hedefliyor. Monad adlı tesisi araştırdığınız ve garip olayların döndüğü burada hayatta kalanları kurtarmaya çalışıyor ve bir itfaiye eri olarak yer alıyorsunuz.
 
UE5 oyun motoruyla geliştirilen Quantum Error, Global Illumination sistemiyle beraber son derece karanlık bir ortamda bile gerçekçi / ayrıntılı yansımaları ve ilgi çekici aydınlatmaları sunmayı hedefliyor. Ayrıca geliştirici ekibin belirttiğine göre sürükleyici ve gerçekçi ses ortamları oluşturmak için yeni teknolojilerden yararlanılmış.
 
Diğer taraftan oyunun hikaye fragmanı yayınlanmış durumda. Aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Hikaye fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Quantum Error TeamKill Media PS5 PS4 kozmik korku birinci şahıs nişancı oyunu
Çocukluğumuzun Oyunu Karateka'nın Çıkış Tarihi Açıklandı Unreal Engine 5 ile Geliştirilen Fort Solis'in Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Babblebabble

17.8.2023 21:06:24

0
İlgi çekici. Ama bir tek bana mı fragmanda oyunun her yerini göstermişler gibi geldi Şimdi başka oyun ismi verip benzetme yapmak istemiyorum ama umarım "ne olmayı istediğini" bilen bir oyundur ve arada sıkışmamıştır. İlgi çekici ama "karışık" gibi çünkü.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Quantum Error
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız