Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Quantum Error'un PS4 Sürümü İptal Edildi: PC Sürümü Dahil Edildi

 
 
TeamKill Media ekibi korku gerilim oyunu Quantum Error'un PlayStation 4 sürümünü iptal ettiğini bunun yanı sıra PC sürümünü dahil ettiğini duyurdu. Yeni duyurulan PC sürümünün PlayStation 5 ve Xbox Series sürümleriyle beraber yayınlanıp yayınlanmayacağı açıklanmadı.
 
Ekip bu durum hakkında resmi bir açıklama yaptı
 
 
 
PS4 sürümünün iptal edilmesi ve PC platformunun dahil edilmesiyle beraber ekipler çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları aktardı: "Maalesef Quantum Error'un PlayStation 4 sürümünü iptal ediyoruz. Oyun en başından beri PlayStation 5 için yapılıyor olsa da PlayStation 4 sürümü de sizlere sunmak istiyorduk  Ancak Quantum Error ile 60 FPS ve akıcı oyun deneyimimizi PS4'te gerçekleştirmemiz mümkün olmadı. Dolayısıyla bu sürümü iptal etmek durumunda kaldık.” 
 
Korku ve gerilim unsurlarını içeren aynı zamanda karanlık bir atmosferi bizlere sunan Quantum Error için şu anda bir tarihi bulunmuyor. Araştırma tesisinin bilinmeyen bir varlık tarafından saldırıya uğramasını konu alan yapımda itfaiye şefi olarak yer alıyor ve görevimiz alevler içerisinde bulunan tesiste mümkün olduğu kadar çok hayat kurtarıp dışarı çıkarmak.
 
Yeni videolar
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Quantum Error TeamKill Media PS5 PS4 kozmik korku birinci şahıs nişancı oyunu
Türk Oyuncuların World Of Warships Oynamaya Başlaması İçin Beş Neden OVERPASS 2 Çıkış Tarihi 28 Eylül'e Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.7.2023 20:15:08

0
Özellikle PS4 Pronun gücü ortada. Oyunlarda ortada Last of us part 2 ve niceleri. Yahu siz kimsiniz oyununuz ne de PS4 kaldırmıyor. Beceremedik diyin bari.

BSC Misafiri

26.7.2023 18:55:23

+1
bomboş bi oyun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Quantum Error
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız