Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Quantum Error için Oynanış Fragmanı Yayınlandı: İlk Olarak PS5 için Geliyor

 
 
TeamKill Media ekibi korku nişancı oyunu Quantum Error için resmi oynanış fragmanı yayınladı. Oynanış fragmanı içerisinde karakter hareketleri, silah animasyonları, düşman çeşitliliği, karanlık atmosferler ve daha fazlası yer alıyor.
 
Korku odaklı bir yapıyı içeriyor
 
 
 
Quantum Error içerisinde korku odaklı bir yapı yer alıyor. Burada Amerika Birleşmiş Milletler Birliği yapay zekayı günlük hayata entegre ediyor. Dünyanın en güçlü teknoloji şirketi Monad ise bu yapay zekayı kullanmak için Gelişmiş Retinal Küresel Birlik Sistemi ARGUS'u oluşturuyor. Bu durum insanların ikiye bölümlerine ve farklı gruplar haline gelmesine yol açıyor.
 
Bir tarafta bunlar yaşanırken Kaliforniya kıyılarının 30 mil açığındaki Monad Kuantum Araştırma Tesisi, 2109 yılında bilinmeyen bir varlık tarafından saldırıya uğruyor. Tesis alevler içinde kalıyor ve burası tamamen boşaltılıyor. San Francisco, Kaliforniya'daki Garboa İtfaiye Departmanı ise burada devreye giriyor ve imdat çağrısı bu departmandan alınıyor.
 
İlgi çeken oyunlar arasında yer alan Quantum Error, 3 Kasım'da PlayStation 5 için hem fiziksel hem de dijital olarak çıkış yapmaya hazırlanıyor. Daha sonraki bir tarihte ise Xbox Series ve PC için gelmeyi bekliyor. Dijital ön siparişler 31 Ekim'den itibaren oyuna üç gün erken erişimi içeriyor. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Quantum Error TeamKill Media PS5 PS4 kozmik korku birinci şahıs nişancı oyunu
Samsung, Bulut Oyun Hizmetini Betadan Çıkarıyor Örümcek Fobisini Tetikleyen Kill It With Fire 2 için Co-op ve PvP Modu Tanıtıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.10.2023 20:54:27

0
bu oyun ilk baş pcye gelmeyecekti sonra vazgeçtiler gelecek dediler iyide oldu beklediğim oyunlardan biriydi fragmanını izledikten sonra

Sarohan

4.10.2023 18:41:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri grafikler etkileyici degil ona ragmen 0:09 da fps stutter var. yahu videonun basinda yapmayin bari.
Fps stutter nedir ya. Ne bekliyorsun 1. parti firmadan çıkma bir oyun mu ki bu? onların bile yaptığı işler ortada son zamanlarda. Takıldığın şeye bak.

BSC Misafiri

4.10.2023 17:22:46

0
NCK: Dead Space ve Yavaşlatılmış Doom birleşimi bir oyun. Güzel bir oyun olabilir.

BSC Misafiri

4.10.2023 16:11:36

0
grafikler etkileyici degil ona ragmen 0:09 da fps stutter var. yahu videonun basinda yapmayin bari.

overactive

4.10.2023 15:47:03

+1
calisto protocol gibi patlar at fava bekle
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Quantum Error
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız